2020-09-15 298 浏览
呢間Cafe我想去好耐😍難得放假,終於有時間去嘆下😎🔹鰻魚蛋包飯 $110 :其中一樣我想食嘅嘢🤩好大條鰻魚呀😍仲要勁多汁,餸飯真心一流👍🏻仲有旁邊嘅係一d炸左嘅薯仔同三色椒‼️面頭灑咗少少椒鹽,好惹味🤤呢個價絕對超值💕鰻魚迷必食‼️🔹芝士焗大啡菇流心蛋多士 $74 :大啡菇好juicy😍芝士底下仲隱藏咗隻流心蛋‼️一切開果下,所有野都爆汁咁流出嚟😂好刺激成件事一個字形容「Juicy」😎🔹伯爵茶戚風蛋糕 $55 :我最期待嘅畫面終於出現啦🤩蛋糕size精緻💕啱晒1-2個人食伯爵茶味好香濃🤩蛋糕口感超超超超超級鬆軟😍而且入面嘅忌廉甜而不膩😌真係一試難忘🥰完全比佢俘虜咗我唔怪之得咁多人推薦‼️🔹玫瑰奶茶(凍)$41 :有好香嘅玫瑰味道😎整體唔會好甜👍🏻茶味同玫瑰味亦各自發揮得到💕唔錯唔錯🥰味道:5/5環境:4/5服務:4/5抵食:4/5
呢間Cafe我想去好耐😍難得放假,終於有時間去嘆下😎

🔹鰻魚蛋包飯 $110 :
其中一樣我想食嘅嘢🤩
好大條鰻魚呀😍
仲要勁多汁,餸飯真心一流👍🏻
仲有旁邊嘅係一d炸左嘅薯仔同三色椒‼️
面頭灑咗少少椒鹽,好惹味🤤
呢個價絕對超值💕
鰻魚迷必食‼️

🔹芝士焗大啡菇流心蛋多士 $74 :
大啡菇好juicy😍
芝士底下仲隱藏咗隻流心蛋‼️
一切開果下,所有野都爆汁咁流出嚟😂好刺激
成件事一個字形容「Juicy」😎

午餐
芝士焗大啡菇流心蛋多士
玫瑰奶茶
2020-09-14 159 浏览
做完野去食個tea,有驚喜🤤🤤。好在自己一個唔洗等好耐就有位,搭枱嘅話會有甲板👍🏻現場都有唔少人,環境唔錯,樓底好高,感覺好寬躺✨。咁就叫咗個伯爵茶戚風蛋糕🍰味道唔錯,伯爵茶味濃,而且蛋糕質地幾好,中間有類似cream既嘢,唔會話好膩👍🏻夾埋個蛋糕食超級正💛另外叫咗個蜂蜜綠茶(野飲),正正常常,唔太甜,夾埋蛋糕一齊做tea啱啱好👍🏻。總結係幾推薦下次會嘗試更多嘅蛋糕或者正餐💛💛
做完野去食個tea,有驚喜🤤🤤

總結係幾推薦下次會嘗試更多嘅蛋糕或者正餐💛💛
2020-09-13 153 浏览
Book mark左呢間餐廳好耐,但一直冇專登嚟試,咁啱行完鷹巢山喺蘇屋邨方向落市區,發現呢間Cafe係不遠處嚟呢度補給下。沿路搵並唔覺得附近會有一間好精緻係嘅Cafe,望到實物有啲驚喜當日去到四點幾,入面都幾full。店員好熱心同我哋解釋五點last order,前面仲有人等緊,以每台個半鐘用餐時間嚟講,大概幾點會有人走,叫我哋自己衡量等唔等好彩無白行一趟,轉眼就有位,二話不說order左伯爵茶戚風蛋糕、肆佰加壹咖啡同凍蜜桃錫蘭紅茶先來肆佰加壹咖啡,托盤上面有兩杯:一杯係面頭有咖啡泡嘅牛奶,另一杯估唔到係泰式奶茶。牛奶嗰杯奶味好香濃,有咖啡泡嘅點綴飲落更有層次,咖啡同奶味好夾,好易入口。再飲泰式奶茶個杯,似乎加咗淡奶,冇原裝咁甜,將泰式奶茶加落咖啡奶反而掩蓋左奶本身嘅甘香,但多咗一分泰式奶茶嘅味。如果分開飲到一半先溝埋,可以飲出三種風味。呢間Cafe主打茶所以蜜桃錫蘭紅茶一如想像之中有水準,淡淡茶味唔會太甜,送蛋糕一流伯爵茶戚風蛋糕嗅同食都滲出淡淡伯爵茶香,自然、唔會香到似香精咁,食落個蛋糕好soft,蛋糕入面好多cream夾埋一齊食moist、香滑、再加茶葉碎嘅口感,無論色香味都滿

凍蜜桃錫蘭紅茶

伯爵茶戚風蛋糕嗅同食都滲出淡淡伯爵茶香,自然、唔會香到似香精咁,食落個蛋糕好soft,蛋糕入面好多cream夾埋一齊食moist、香滑、再加茶葉碎嘅口感,無論色香味都滿分
伯爵茶戚風蛋糕

埋單$133,食物質素絕對對得住個價錢,餐廳亦提供另外幾款輕食,下次專誠嚟試埋先
凍蜜桃錫蘭紅茶
2020-09-10 109 浏览
Teahub剛剛開店的時候成日排隊都要去食lunch,因為日式lunchset真係好好好好食,不過E+ menu轉左之後鐘意食的款色無左,有點可惜但蛋糕呢個真係依然會keep住叫,呢日特登同friend去食tea,三個人叫一個伯爵茶戚風蛋糕~無論menu點轉,呢個蛋糕的質素依然係超水準,裡面D earl grey cream真係好奶好滑,配合鬆軟唔乾的海綿蛋糕,其實一個人都可以食曬!!
最近得閒打番食評,想分享番早前食左呢間cafe,tea hub一直都係想食既餐廳list,朋友為我慶祝生日同我黎呢間cafe,叫左3個甜品,因為3款甜品(戚風蛋糕,卷蛋,芝士蛋糕)都想試,我同朋友一路食一路讚賞個玫瑰鐵觀音戚風蛋糕,覺得個蛋糕香又好食,個d cream好幼滑,個蛋糕玫瑰味勁過茶味但真係甜品中最出色。其他甜品方面,芝麻芝士蛋糕,伯爵茶卷蛋都好食,但戚風蛋糕真係要必點。一大盤雜菜鰻魚飯我覺得佢既雜菜同饅魚大份夾好食,呢個份量完全係非常足料,而且有曬我鐘意既元素,仲加左木魚係鰻魚上面,而且薯仔外脆內軟岩曬我呢個薯仔控。仲有想講佢成間cafe樓底高,個感覺好舒服同埋同出面既街市好格格不入,入左去會覺得有空間感。食完係好滿意,食物有足料既份量。cp值高。

食完係好滿意,食物有足料既份量。cp值高。

玫瑰鐵觀音戚風蛋糕
2020-07-18
玫瑰鐵觀音戚風蛋糕
2020-09-02 199 浏览
咁岩出開長沙灣 又想食個tea 見附近都有好多cafe咁見呢間有啲細細件既cake 又唔想食太飽 諗住食件蛋糕再飲杯野坐下咁 就試下呢間啦 大約3點半行到過去 門面幾令 入面滿晒 要等位 本身門口已經有兩個人等梗 開頭都諗梗係咪就咁企係門口等就得 因為就算企係佢門口 都唔會有人出黎理你 之後就推門入去問下係唔係暫時未有位 店員就話係 係門口等就得 有位就會出黎叫我地入去 等左15分鐘度 就有位了 坐正門口吧枱 我就揀左件伯爵茶蝶豆花既卷蛋同埋凍既蜜桃錫蘭紅茶 朋友就叫左個伯爵茶戚風蛋糕同埋薄荷柚子茉莉綠茶 我地都覺得兩杯野飲係唔凍既 好普通既茶味 冇乜特別另外 兩件蛋糕個人就比較中意蝶豆花個件 有少少甜味 藍色打卡影相幾令 伯爵茶戚風蛋糕就淨係得伯爵茶味 唔會太甜 都唔錯 兩杯野飲兩件蛋糕埋單都149蚊 個人覺得貴左啲 太普通 冇乜特別 一次就夠了
咁岩出開長沙灣 又想食個tea 見附近都有好多cafe
左:伯爵茶蝶豆花卷蛋  右:伯爵茶戚風蛋糕
2020-09-02 187 浏览
🐟照燒鰻魚蛋包飯 $110 (8/10)⠀好大碟嘅鰻魚飯🤓~⠀鰻魚正正常常,加上甜甜嘅鰻魚汁同蛋,餸飯都幾好味🍳。⠀最驚喜係旁邊啲薯菜🥔🥕✨✨✨✨,全部都煎炒得好有焦香,調味同黑椒味都勁香,有大排檔薯仔牛柳粒嘅味道,同朋友係咁吉黎食🤪🤪⠀⠀🍄黑松露牛肝菌野菇扁意粉 $92 (8.5/10)⠀黑松露味唔算好濃,但就有超濃菇味🍄🍄~⠀忌廉汁煮得啱啱好❤️唔會好膩同冇左濕潤感🤓每條意粉都有汁包住😆⠀⠀🍵DIY 凍抹茶鮮奶🥛 跟餐+$10 (7/10)⠀朋友話好想試整抹茶🍵,就嗌左依個玩下😗。⠀抹茶底本身用水沖開左~然後自己加入凍嘅奶到🥛再攪均飲。⠀整體抹茶味都好淡,似飲凍嘅奶多啲🧊。⠀⠀🍹400+1 跟餐+$19 (8.5/10)⠀果日好想飲咖啡,見到佢新出依個400+1就嗌左黎試下。⠀意思就係400次咖啡再加一杯泰式奶茶☕️,變成一杯鴛鴦🥳。⠀第一次見,覺得好特別🤓!⠀飲落先有咖啡苦香味,再有濃濃的奶味😛。⠀泰式奶茶加左煉奶,甜度調教得啱啱好,倒入去一次過飲有三種層次😆,幾特別。⠀⠀🍫朱古力普洱戚風蛋糕 $55 (9/10)⠀蛋糕超鬆軟得黎又keep到濕潤感😍⠀食落有淡淡嘅普洱茶味滲出~味道啱

🐟照燒鰻魚蛋包飯 $110 (8/10)⠀
好大碟嘅鰻魚飯🤓~⠀
鰻魚正正常常,加上甜甜嘅鰻魚汁同蛋,餸飯都幾好味🍳。⠀

🍄黑松露牛肝菌野菇扁意粉 $92 (8.5/10)⠀
黑松露味唔算好濃,但就有超濃菇味🍄🍄~⠀

🍵DIY 凍抹茶鮮奶🥛 跟餐+$10 (7/10)⠀
朋友話好想試整抹茶🍵,就嗌左依個玩下😗。⠀
抹茶底本身用水沖開左~然後自己加入凍嘅奶到🥛再攪均飲。⠀
整體抹茶味都好淡,似飲凍嘅奶多啲🧊。⠀

🍹400+1 跟餐+$19 (8.5/10)⠀
果日好想飲咖啡,見到佢新出依個400+1就嗌左黎試下。⠀
第一次見,覺得好特別🤓!⠀
飲落先有咖啡苦香味,再有濃濃的奶味😛。⠀

🍫朱古力普洱戚風蛋糕 $55 (9/10)⠀
蛋糕超鬆軟得黎又keep到濕潤感😍⠀
食落有淡淡嘅普洱茶味滲出~味道啱啱好🍂🍂⠀
中間有朱古力味嘅忌廉,食落唔會淨係得普洱味咁單調😻~⠀
整體唔會好甜,有茶味之餘又唔會蓋過朱古力味~推薦💛⠀
2020-08-30 157 浏览
呢間Cafe 用茶做主題 係舊區中非常有特色呀👍🏻 入面仲係簡約無印風裝修🚪 好適合Hea一個下午☀️ 好多食物都混合左茶🍵 好有小清新氣息🥰⭐️ 泰式奶茶戚風蛋糕 🇹🇭 ($33) ⭐️ 焙茶雪糕 🍨 (+18)戚風蛋糕鬆軟又夠曬濕潤😋 泰式奶茶味Cream好濃茶香又唔會太漏☺️記得加埋自家製既茶味雪糕🍦少少回甘仲令蛋糕更加Moist🥰⭐️ 金盞花血橙伯爵茶 🍊 ($37)店員好貼心咁附上沙漏⏳幫我計2分鐘 放上隔離個杯就飲得👍🏻 茶味好香果味🌴 但泡得耐左 飲到最後就有DD濃得滯啦😅PS 雖然D野食好有心思 但係唔知係咪太忙 店員服務就麻麻地 無乜笑容😅😅 希望下次進步啦☺️

⭐️ 泰式奶茶戚風蛋糕 🇹🇭 ($33)
⭐️ 焙茶雪糕 🍨 (+18)

⭐️ 金盞花血橙伯爵茶 🍊 ($37)

2020-06-22
2020-08-28 144 浏览
長沙灣意外發現左間Cafe ☕️🏡環境幾寧靜又岩吹水,食物以輕食為主,仲要系黃店💛——————————————————————#鰻魚蛋包飯 $110就禁睇賣相已經好吸引✨蛋包飯份量幾大,鰻魚都幾大條👀肉質算嫩,不過個汁有點咸,可能撈多d飯會好d😂側邊焗左啲番薯🍠薯仔🥔紅椒同青椒,有少少辣但幾惹味,飽腹感上升🔝好味指數:8.8/10#普洱朱古力戚風蛋糕 $55呢個普洱味戚風蛋糕小編第一次食,蛋糕幾有彈性同幾鬆軟,味道創新,有淡淡既朱古力味,用咗普洱茶整成嘅cream,食落唔膩之餘仲幾清香🧡好味指數:8.7/10#玫瑰奶茶 有淡淡茶香味,同一般茶餐廳奶茶味有唔同,加埋玫瑰花香,幾輕盈既感覺🌹不過我覺得茶味可以濃返少少就好🤠好飲指數:7.9/10#瑪薩拉朱古力唔會太甜嘅熱朱古力🍫都系幾清香,帶點黑朱古力既味道,唔錯唔錯!好飲指數:8.5/10抵食程度:8.4/10回頭度: 8.9/10——————————————————————📍地點:TEA HUB (長沙灣)長沙灣順寧道439號順寧居地下2號舖⏰營業時間:星期二至星期日09:00-18:00(星期一休息)☎️電話:23377278#美食#相機
——————————————————————

好飲指數:8.5/10

抵食程度:8.4/10
回頭度: 8.9/10
——————————————————————
📍地點:TEA HUB (長沙灣)
長沙灣順寧道439號順寧居地下2號舖
☎️電話:23377278
#美食#相機食先 #黃店 #黃色經濟圈 #長沙灣美食 #戚風蛋糕 #cafe #foodie #hongkongfood #hongkongfoodie #hongkong #food #foodssss___
2020-08-27 146 浏览
第一次寫既食評貢獻咗俾tea hub早放工既關係 專登search下長沙灣附近既cafe 好幸運 入咗tea hub 成就咗我一個自癒既下午Tea hub係一間專做茶類野食既餐廳我點咗茶漬飯🍚同蝶豆花卷蛋餐廳都做足抗疫要求 order要到前台位置俾完$就可以等食茶漬飯先到 餐具要到前台自己拎我將茶圍邊先倒落飯 再淺嘗一下飯既味道即使無飯素 個飯仲係好好食 淡淡既味道 令人再想食多幾啖再配上茄子 非常配合味度雞翼有好香既檸檬味 但同成個餐有少少唔夾同埋雞肉唔夠嫩滑個卷蛋賣相很吸引 伯爵茶味都幾出 但無話有好突別既味道 但整體 真係好值得再去呀❤️❤️😍
第一次寫既食評貢獻咗俾tea hub
茶漬飯配檸蜜雞翼和醬燒茄子  洛神花山楂茶
蝶豆花伯爵茶忌廉卷蛋
  • 茶漬飯
2020-08-23 240 浏览
休閒的星期日總覺得要慢慢食個Brunch食下先可以滿足自己之前唔知係邊度見到有呢間野今日特登試一試我叫左1.鰻魚蛋包飯2.黑松露牛肝菌意粉3.蛋卷-是日系列-伯爵茶+蝶豆花味4.400+1既Thai Tea5.鮮奶綠茶雖然我呢排去開d coffee shop都有類似既鰻魚飯,但呢間送黎鰻魚蛋包飯既時候,係有d 驚喜,係吸引既,即刻胃口都黎埋。黑松露牛菌意粉就不過不失,不點也罷蛋卷一啖食落口,有陣陣既伯爵茶味道,而蝶豆花呢。。。er....眾所周知,蝶豆花喺攞黎染色,甘好味又睇得下,就喺我追求既目的la。400+1其實喺400次咖啡既升級版,即喺400次咖啡加thai tea,飲過Thai tea 又鐘意Thai Tea 既人,就會略嫌唔夠Thai 🤣,即喺唔夠甜。鮮奶綠茶要有d心理準備,送上黎既時候就喺一杯鮮奶加一碗綠茶,呢個我覺得可以改名叫100次奶綠🤣,想知點解?你不妨去試下,建議帶女仔去玩下,點解我會甘講?你去到,點一杯就可以估下我點解甘講🤣。(可能最後係玩自己)
休閒的星期日
2.黑松露牛肝菌意粉
3.蛋卷-是日系列-伯爵茶+蝶豆花味
4.400+1既Thai Tea
5.鮮奶綠茶

黑松露牛菌意粉就不過不失,不點也罷

黑松露牛肝菌意粉
蛋卷-是日系列-伯爵茶+蝶豆花味
鮮奶綠茶
鰻魚蛋包飯
抗疫在家好耐冇出去食嘢難得出去幾個鐘搵間一直想試嘅香港人小店💛叫咗兩個主食兩個甜品🎈終於試到戚風蛋糕每日會唔同口味嘅款式要留意餐廳木板寫嘅即日口味今日嘅口味有楊枝甘露,伯爵茶,同埋鐵觀音有啲遺憾今日試唔到泰式奶茶味😭但鐵觀音都係滿意嘅♥️抹茶醬好多,夾住蛋糕食啱啱好🎈比利時窩夫連雪糕特別之處係雪糕嘅口味(揀咗大紅袍味同埋普里味)開頭特登清清喉嚨分下兩款雪糕都真係要試大啖啲先分得到!覺得甜品半碟嘅杏仁好好味炒得好香脆!🎈鰻魚蛋包飯賣相係吸引嘅但試左覺得配料薯仔甜椒,比主食更精彩薯仔同甜椒焗得好好味 薯仔嘅蜜糖味濃而甜椒亦都唔會覺得辣連本身唔好甜椒嘅人都會搶食💪🏻拿破崙軟殼蟹意粉呢個係比個簡單既款式兩個主食包飲品+兩個甜品平均每人$160💪🏻不過舖頭唔算好多位置喺限聚令期間跟小惠營業時間亦都提早至6點要預番少少時間等位!舖頭嘅甜品係值得encore嘅🍦佢仲有啲卷蛋都係,每日唔同口味見到個柚子口味嘅卷蛋!下次都好想試埋♥️
抗疫在家好耐冇出去食嘢
難得出去幾個鐘搵間一直想試嘅香港人小店💛

叫咗兩個主食兩個甜品

🎈終於試到戚風蛋糕
每日會唔同口味嘅款式
要留意餐廳木板寫嘅即日口味
今日嘅口味有楊枝甘露,伯爵茶,同埋鐵觀音
有啲遺憾今日試唔到泰式奶茶味😭
但鐵觀音都係滿意嘅♥️
抹茶醬好多,夾住蛋糕食啱啱好

🎈比利時窩夫連雪糕
特別之處係雪糕嘅口味(揀咗大紅袍味同埋普里味)
開頭特登清清喉嚨分下兩款雪糕
都真係要試大啖啲先分得到!

覺得甜品半碟嘅杏仁好好味
炒得好香脆!

🎈鰻魚蛋包飯
賣相係吸引嘅
但試左覺得配料薯仔甜椒,比主食更精彩
薯仔同甜椒焗得好好味

兩個主食包飲品+兩個甜品
平均每人$160

💪🏻不過舖頭唔算好多位置
喺限聚令期間跟小惠營業時間亦都提早至6點
要預番少少時間等位!

舖頭嘅甜品係值得encore嘅🍦
佢仲有啲卷蛋都係,每日唔同口味
見到個柚子口味嘅卷蛋!下次都好想試埋♥️

2020-08-15
  • 鐵觀音戚風蛋糕
2020-08-14 170 浏览
長沙灣深水埗一帶近年都逐漸變成了文青區, 開了很多特色cafe, 今次就揀左間以茶為主題的小店估唔到係菜市的街道中間卻有著清新的cafe, 也是間穩世餐廳到達時間是下午約一時半, 不需要等位店內環境舒適, 十分清新既然是以茶為主題的餐廳, 當然要點個茶漬飯來試試( ´ ▽ ` )茶漬飯(配桂花雞翼, 和風茄子) @$82這個有點失望喔, 茶漬飯不夠熱, 茶香味也不夠濃郁(//∇//), 反而雞翼味道帶甜有強烈的桂花香味, 雖然感覺特別但配搭茶漬飯就感覺怪怪的(平常食慣鹹) , 茄子味道則不過不失, 小菜以為是酸果原來是梨, 所以整個茶漬飯感覺偏甜400+1這個是跟餐加錢飲品, 本來相叫泰式奶茶, 但店員說只有這個, 呢個飲品玩味十足, 像400次咖啡但實是奶茶來的鐵觀音戚風蛋糕@$55據說店內最受歡迎係戚風蛋糕, 蛋糕的口味是跟據當天店內口味而定, 選了較特別的鐵觀音味不失望!! 真的很好吃!!! 鐵觀音味十分濃郁也很軟鬆總括來說, 主食一般, 戚風蛋糕是必吃! 勝在以白色為主的小店是清新舒適如與朋友想過休閒下午必推!

到達時間是下午約一時半, 不需要等位
店內環境舒適, 十分清新

茶漬飯(配桂花雞翼, 和風茄子) @$82

茶漬飯(配桂花雞翼,和風茄子)

鐵觀音戚風蛋糕@$55
不失望!! 真的很好吃!!! 鐵觀音味十分濃郁也很軟鬆
鐵觀音戚風蛋糕

總括來說, 主食一般, 戚風蛋糕是必吃!
勝在以白色為主的小店是清新舒適
如與朋友想過休閒下午必推!

2020-08-05
鐵觀音戚風蛋糕
2020-08-12 126 浏览
去咗同朋友食下午茶叫咗一個牛肉飯 啲牛肉都幾多同幾大碟加埋啲牛汁撈飯食 都幾好食諗住滿心歡喜叫個窩夫以為係即叫即整嗰啲點知係凍嘅 同埋勁細舊 味道唔新鮮同個價錢不成正比
去咗同朋友食下午茶
叫咗一個牛肉飯 啲牛肉都幾多同幾大碟
加埋啲牛汁撈飯食 都幾好食
諗住滿心歡喜叫個窩夫
以為係即叫即整嗰啲
點知係凍嘅 同埋勁細舊 味道唔新鮮
同個價錢不成正比
2020-07-31 3427 浏览
SSP 深水埗 • TEA HUB 🍵💛📍深水埗順寧道439號順寧居地下2號舖➰Tea Hub 是一間以茶入饌的文青cafe,上至鹹食下至甜品,門口還可以打下卡💫 光顧兩次幾乎試勻小店的招牌餐點,小編認為甜品較主食出色😌➰照燒鰻魚蛋包飯 $110 🐟🍛茶漬飯配柚子雞翼和風茄子 $82 🍆🍚🍵 伯爵茶戚風蛋糕 $55 🤎伯爵茶碟豆花卷蛋$36 💙藍苺益力多芝士蛋糕$36 🍰➰戚風蛋糕果然有招牌的水準,蛋糕質感鬆軟,帶有淡淡的伯爵茶味,必食🥰芝士蛋糕完全不膩,藍莓和益力多比例各半,藍莓果肉清新帶酸☺️卷蛋有滿滿的伯爵茶忌廉,好邪惡,推介💙•鰻魚蛋包飯賣相吸引,鰻魚份量不算多,伴碟的燒雜菜驚喜地好味,有薯仔、紅蘿蔔和黃椒🥔🥕茶漬飯採用烏龍茶底,味道可說是清香亦可說清淡,故不同人應該有不同評價,小編不算特別鐘意🧐配菜的醬油茄子入口香甜,好好味👍🏼 可惜柚子雞翼有點失望,醃得不入味,肉質乾身🧐 跟餐有洛神花山渣茶,消暑解膩☀️➰👅 味道:🌟🌟🌟🌟👀 環境:🌟🌟🌟🌟👩🏼‍🍳 服務:🌟🌟🌟💰 抵食:🌟🌟🌟———————————
SSP 深水埗 • TEA HUB 🍵💛
📍深水埗順寧道439號順寧居地下2號舖