喺市區食飯,都想搵個靜靜地嘅地方,呢度位於朗豪坊頂樓,搭完兩條超長電梯就見到,餐廳燈光暗暗地,做出浪漫感覺🥰約會有儀式感,點少得生蠔,咁啱今次見到生蠔做緊one dish半價,我哋order咗Oyster Platter和Daily Special ,合共一打,店家按淡至濃味排列,開頭食嘅比較Juicy,後面嘅就比較爽口,蠔味越嚟越濃😍款款都好新鮮!Snacks: 炸魚薯條配他他醬炸魚外層金黃酥脆,魚肉鮮嫩多汁,配以濃郁奶香嘅他他醬,令整道菜口味更豐富炸奧良爾雞翼表皮炸至深棕色,雞翼外皮酥脆,內裹口味甜甜地又香辣,好惹味!Dessert : 甜品拼盤,有四款甜品✨抹茶芝士十勝紅豆餅口感蓬鬆鬆軟,綠茶味超濃,微苦中帶甘。✨咖啡雪糕批入口似tiramisu,超冰凍,帶著濃郁綿密嘅咖啡香氣。✨青蘋果芭菲外觀色彩鮮艷,感覺充滿活力,芭菲鬆軟細緻,青蘋果味酸甜,清新又解膩。✨紅菜頭水信玄餅底下嘅糖餅偏甜,水信玄餅外觀色澤豔紅,入口有啲似大菜糕,口感爽滑甘甜,唔錯!

Snacks:

炸魚薯條配他他醬

炸奧良爾雞翼

Dessert : 甜品拼盤,有四款甜品
✨抹茶芝士十勝紅豆餅
口感蓬鬆鬆軟,綠茶味超濃,微苦中帶甘。
✨咖啡雪糕批
入口似tiramisu,超冰凍,帶著濃郁綿密嘅咖啡香氣。
✨青蘋果芭菲
✨紅菜頭水信玄餅
2023-09-24 170 浏览
員工服務態度極差,貼錢買難受有個staff幫我地上完菜後,就同其他員工對我地指指點點問佢問題都吾願意答,覺得你浪費佢時間只有一個長頭髮戴眼鏡既女 Staff好招呼一般食物但用好貴既價錢,絕對吾建議去。
員工服務態度極差,貼錢買難受

有個staff幫我地上完菜後,就同其他員工對我地指指點點
問佢問題都吾願意答,覺得你浪費佢時間

只有一個長頭髮戴眼鏡既女 Staff好招呼

一般食物但用好貴既價錢,絕對吾建議去。
2023-09-23
成日行過朗豪坊,見到呢間酒吧餐廳都覺得好chill好星空feel,氛圍感滿滿🌺難得呢排又做緊呢個✨日日有優惠✨只需要半價就可以食到個精選生蠔盤,我梗係即刻搵腳入去試吓啦🤣(每日優惠都唔同架,記得睇清楚自己想要嘅優惠係星期幾先有丫👏)入面環境幾闊落,唔會好有壓迫感。梳化圓台任君選擇,想點chill都得👍🏻藍藍夜空🤣朋友小聚、情侶約會、影相打卡都唔錯👍🏻成餐整體質素都好高質,一定要再翻兜👍🏻👍🏻👍🏻

成餐整體質素都好高質,一定要再翻兜👍🏻👍🏻👍🏻

✨Ocean 🧊✨Mocktalls
✨Oyster Platter🦪 ✨$308 6pcs
✨香辣粟米🌽薯茸🦀️蟹肉湯✨
✨The sky bar hot seafood platter 🐙🦀精選熱海鮮盤 🦞🦐✨
✨烤龍蝦🦞海鮮🦑香草蕃茄🍅手卷意大利麵✨
2023-09-10
✨Ocean 🧊✨Mocktalls
✨Oyster Platter🦪 ✨$308 6pcs
✨香辣粟米🌽薯茸🦀️蟹肉湯✨
✨烤龍蝦🦞海鮮🦑香草蕃茄🍅手卷意大利麵✨
2023-09-05 134 浏览
📍 @theskybarhk in Mong KokBar & restaurant Food: 💛💛💛💛🤍Décor: 💛💛💛💛🤍Service:💛💛💛💛💛Price Value: 💛💛💛💛💛Price:💰 $800Favorite:💖 Kingprawn Penne------------------------------✅ Located at Langham Place, linked with Mong Kok MTR station. Super convenient.✅ The menu offers a wide variety of signature cocktails, beer, and spirits.✅ Their cocktails & mocktails were impressive in taste and presentation.✅Their kingprawn penne are super nice. Very matched with their creamy truffle sauce! ✅ Overall the food qua
📍 @theskybarhk in Mong Kok
Bar & restaurant

Food: 💛💛💛💛🤍
Décor: 💛💛💛💛🤍
Service:💛💛💛💛💛
Price Value: 💛💛💛💛💛
Price:💰 $800
Favorite:💖 Kingprawn Penne

✅ Overall the food quality was outstanding

✅ Portions are generous

✅ All fresh ingredients

✅ Great experience! They provide good service and a comfortable environment. The vibe and atmosphere here is so cool. Good music and a friendly atmosphere.

✅ Can’t wait to return and wouldn’t hesitate to recommend it to anyone looking for somewhere to chill with friends
✅ Very nice food as usual. I would highly recommend this place for its food and drink.
✅Servers are also great and always efficient, happy, and polite
✅ A delightful experience. Friendly reminder: be sure to make a booking well in advance

𝙿𝚕𝚎𝚊𝚜𝚞𝚛𝚎 𝚘𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚕𝚒𝚙𝚜, 𝚕𝚒𝚏𝚎𝚝𝚒𝚖𝚎 𝚘𝚗 𝚝𝚑𝚎 𝚑𝚒𝚙𝚜 🐰

#globaleats #eatwithfoodiez
2023-08-27 249 浏览
比個角落我地坐 已經得幾枱客 但請多個人好難? 每次點野都係舉手比賽😂Sky bar「出名」食蠔 收60蚊隻 無介紹 只講「呢個大隻 抵」😏😏 食蠔咁食架咩? 我地唔識食 咁難介紹下? 羊架 收二百幾三百蚊 我問「有冇mint sauce?」無。 「mint jelly?」無,不過你要嘅話我可以去隔離舖攞比你… 戲肉☺️ 個甜品擺碟好靚 $104有堆cream上面有生果 食左啖cream 「粟」嘅…. 同佢講 佢係:咁你想我地點?🙃🙃🙃🙃 如果半價嘅 我無問題 如果唔係 請好好改善
比個角落我地坐
已經得幾枱客
但請多個人好難?
每次點野都係舉手比賽😂

Sky bar「出名」食蠔
收60蚊隻 無介紹 只講「呢個大隻 抵」
😏😏 食蠔咁食架咩?
我地唔識食 咁難介紹下?

羊架 收二百幾三百蚊

戲肉☺️
甜品擺碟好靚 $104
有堆cream上面有生果
食左啖cream
「粟」嘅…. 同佢講 佢係:咁你想我地點?
🙃🙃🙃🙃

如果半價嘅 我無問題 如果唔係 請好好改善
2023-08-15 220 浏览
⭐️Daily Special🦪 $248 ⭐️ Gillardeau🦪 $68Daily Special既生蠔Size係3隻細3隻中,朋友話食到隻唔新鮮,🐻食果兩隻鮮但唔算甜🤭Gillardeau肥美,海水味重,鮮甜得黎口感爽彈。⭐️美國克厘石牧場安格斯肉眼配巴黎牛油🥩$326熟度叫左Medium rare,肉質軟嫩多汁,係有少少少少筋位。🥩下面仲有一串串燒🎃🍆🥔燒得幾有風味。⭐️脆炸魷魚圈伴山葵醬🦑 $138熱辣辣好香脆,炸粉薄,炸得岩岩好魷魚唔會韌。⭐️烤特式雜腸盤伴薯條🍟 $168腸腸正常發揮,薯條份量多同炸得香脆,送酒一流。💬每日有唔同優惠,睇左邊日岩自己先去🤭星期二係每位女士免費一杯野飲(指定Menu)
⭐️Daily Special🦪 $248
⭐️ Gillardeau🦪 $68

⭐️美國克厘石牧場安格斯肉眼配巴黎牛油🥩$326

⭐️脆炸魷魚圈伴山葵醬🦑 $138
熱辣辣好香脆,炸粉薄,炸得岩岩好魷魚唔會韌。

⭐️烤特式雜腸盤伴薯條🍟 $168
腸腸正常發揮,薯條份量多同炸得香脆,送酒一流。

💬每日有唔同優惠,睇左邊日岩自己先去🤭
星期二係每位女士免費一杯野飲(指定Menu)
2023-08-10 160 浏览
📸 Skybar朗豪坊13樓既Skybar相信大家未食過都會聽過最近推出新優惠 日日優惠都唔同架星期日優惠生蠔拼盤半價星期一 叫夠4杯飲品 +$1有美國牛扒🥩星期二 Ladiesss免費一杯飲品星期三 $228 任食任飲兩小時每日既Happy Hour亦有特價🤭▶▷▶▷▶▷▶▷▶▷▶▷▶▷▶▷▶▷▶▷▶▷閨密特別中意食生蠔🦪 所以就約咗星期一黎食Daily Special原價$248 6隻精選半價只係$124 抵到爛啦🤣🤣🤣🤣6款來自不同國家 美國 西班牙 法國都有齊金屬味海水味都有店員建議由淡味開始食起最好食當然係Gilardeau啦🤩除咗生蠔 我地都叫咗其他菜式🧡白酒忌廉煮黑青口 $274配法包🥖唔中意白酒忌廉 可以揀意式香蒜辣味💛龍蝦芒果紅菜頭蟹肉沙律 $198呢款真係必點菜式😍😍酸酸甜甜 當開胃菜一流再加上蟹肉份量足 啖啖都食到蟹肉架💚海陸拼盤 $344有龍蝦🦞 牛扒🥩 帶子📍 旺角亞皆老街8號朗豪坊13樓1號舖#wwh食勻旺角 #wwh西餐
📸 Skybar

#wwh食勻旺角 #wwh西餐
  • 生蠔
  • 龍蝦芒果紅菜頭蟹肉沙律
2023-08-09 154 浏览
平時經常上來入野,今次第一次上來朗豪坊13樓食晚餐,選了THE SKY BAR,選了牛扒+SEMI BUFFET,柯打了Ribeye Steak 和Surf & Turf牛扒,牛扒肉汁豐富而且口感不錯,但牛扒味道一般。這裡環境一流,位於頂層望著天幕非常浪漫,非常有氣氛,座位也很闊落,圓枱方枱也有,梳化椅也坐得非常舒服,感覺幾chill🥰,三五知己聚會傾偈非常歡樂🥂,情侶聚會都幾浪漫🌹 🌹。位於旺角旺區,價錢不算貴,值得推介
2023-08-07
咁耐以黎都冇上過朗豪坊13樓食嘢,大鄉里一直以為係得酒吧,今日朋友約我黎食飯,先知原來係食得飲得既酒吧餐廳😂。頂層夜空酒吧好有氣氛🦄,有幾間酒吧餐廳,最後簡左依間the sky bar,環境闊落多座位,圓枱都有梳化椅,坐得舒服,好適合情侶約會👫or小聚會🥂 ,都幾浪漫🌹幾chill🥰。-✨✨日日有優惠🥳💝💙MON:+1!換購美國牛扒一塊!👅好味指數:9.5/10換購價一樣高質❗️叫左五成熟。牛扒煎得好香,呈微微粉紅色🩷,肉質好嫩腍冇筋又鎖住肉汁🥹,一邊切,肉汁一邊流😍,牛味都好濃郁!配埋巴黎牛油,香氣十足🥹,牛扒底既薯蓉口感都好綿密,推薦‼️-🦪 American Pearl U.S.A cucumdery. mild sweet $54👅好味指數:8.8/10就算冇叫令和怪物,Size都唔會太細隻,味道鮮甜!🥹蠔肉飽滿有光澤!-💕 烤龍蝦 •海鮮•龍蝦汁手捲意大利麵 $258👅好味指數:8.8/10龍蝦開左兩邊🦞,輕輕用叉已經可以脱離龍蝦殼,龍蝦肉烤得好香,肉質彈牙😋汁底好濃郁既龍蝦味🥰質感濃稠仲有蟹肉絲、魷魚、帶子、魚等海鮮,鮮味十足😍而手捲意大利麵偏幼身,質感煙煙韌韌😍有啲似食緊長通

✨✨日日有優惠🥳💝
美國牛扒

💙MON:+1!換購美國牛扒一塊!
👅好味指數:9.5/10

👅好味指數:8.8/10

烤龍蝦海鮮龍蝦汁手捲意大利麵

💕 烤龍蝦 •海鮮•龍蝦汁手捲意大利麵 $258
👅好味指數:8.8/10
龍蝦開左兩邊🦞,輕輕用叉已經可以脱離龍蝦殼,龍蝦肉烤得好香,肉質彈牙😋汁底好濃郁既龍蝦味🥰質感濃稠仲有蟹肉絲、魷魚、帶子、魚等海鮮,鮮味十足😍而手捲意大利麵偏幼身,質感煙煙韌韌😍有啲似食緊長通粉,好掛汁!

酥皮焗黑松露忌廉海鮮批

💕 酥皮焗黑松露忌廉海鮮批 $246
👅好味指數:9/10
需時20分鐘預備,即叫即焗😍,中間整開酥皮,就聞到好香黑松露忌廉味,湯內海鮮仲有蠔、蝦、魚、魷魚、帶子等,忌廉湯香濃又有鮮味,再帶埋黑松露加菇既香氣,多重口感享受🥰酥皮薄而酥脆😍浸埋落湯吸收哂湯既精華好正!

炸新奧爾良比目魚配薯條及他他醬

💕炸新奧爾良比目魚配薯條及他他醬 $158
👅好味指數:8/10
比目魚經麵包糠香炸,外脆內嫩😍粗薯條🍟熱辣辣內綿密🫶🏻配他他醬,酸酸地忍唔住食哂🤤。

環境:9/10
美國牛扒
烤龍蝦海鮮龍蝦汁手捲意大利麵
酥皮焗黑松露忌廉海鮮批
炸新奧爾良比目魚配薯條及他他醬
【日日有優惠‼️商場夜空酒吧🌃】/////行街發現朗豪坊頂層有幾間酒吧餐廳 有唔少星空裝飾(o^^o)呢間推出“日日有優惠”餐牌 當日同朋友用半價就食到精選生蠔盤👏🏻除此之外 其他日子仲有+1換美國牛扒、HAPPY HOUR 所有飲品有特價等等嘅優惠 就算平日都多人放工過嚟食嘢飲嘢㗎😌.👉🏻Blue sky ($82)玻璃樽真係好靚🥰先倒淡黃色 再倒入藍色雞尾酒 呈現漸變色 甜甜地幾易入口.👉🏻Nemo ($82)朋友實測鯊魚糖可唔可以係酒入面浮游🤣呢杯同樣有吸睛漸層色 攪拌後入口甜度偏高 有微微vodka酒味.👉🏻烤龍蝦·海鮮·龍蝦汁手捲意大利麵 ($258)手捲意大利麵有咬口 吸收龍蝦汁精華😽烤龍蝦比想像中大隻 鮮甜彈牙 配搭蟹肉、帶子、魷魚以及翠玉瓜非常豐富.👉🏻美國克厘石牧場安格斯肉眼配巴黎牛油 ($326)五成熟牛扒熟度剛剛好 內裏鎖住肉汁夠juicy 肉質軟腍 搽面頭塊牛油更加香口🤭伴碟薯菜有番茄仔、蘆筍以及薯仔 薯仔味濃 蘆筍口感則過於軟身.👉🏻酥皮焗黑松露忌廉海鮮批 ($246)酥皮香脆薄身 黑松露忌廉海鮮湯味道濃郁 兩者混合後更出色👍🏻食到大量蟹肉、魷魚、蝦肉、蘑菇配料
【日日有優惠‼️商場夜空酒吧🌃】
/////

👉🏻Blue sky ($82)

👉🏻Nemo ($82)

👉🏻烤龍蝦·海鮮·龍蝦汁手捲意大利麵 ($258)

👉🏻美國克厘石牧場安格斯肉眼配巴黎牛油 ($326)

👉🏻酥皮焗黑松露忌廉海鮮批 ($246)
酥皮香脆薄身 黑松露忌廉海鮮湯味道濃郁 兩者混合後更出色👍🏻食到大量蟹肉、魷魚、蝦肉、蘑菇配料 足料到可以兩至三個人share

👉🏻生蠔拼盤 ($308)
店員提醒生蠔有分淡到濃味嘅部分~有American Pearl, St Jame等品種 由淡至濃都品嚐到生蠔有偏重海水味 質感爽口搭救

———
📍The Sky Bar (旺角)
旺角亞皆老街8號朗豪坊13樓1號舖
2023-07-12
  • 烤龍蝦•海鮮•龍蝦汁手捲意大利麵
2023-07-08 137 浏览
<Hong Kong🇭🇰•Mongkok>“咬我唷!啖啖fresh fresh 生蠔🦪” Oyster time🦪係朗豪坊喱個咁熱鬧嘅地方,上到頂層13樓 ,就好似去咗另一個角度咁,燈光轉暗,偏藍嘅燈光令氣氛突然變得浪漫🥰行街行攰左都可以上嚟chill chill飲番杯😚我同朋友就選擇左去的the sky bar 食晚餐…呢個生蠔拼盤好抵食,咁岩星期日係有生蠔拼盤半價優惠🇻🇳生蠔好新鮮同肥美,身為生蠔愛好者既我一定要order啦~🥗 凱撒沙律伴烤雞胸食主食之前先開一開個胃,沙律味道正常,都幾多雞胸。烤龍蝦•海鮮•龍蝦汁手捲意大利麵我推介❤️龍蝦肉質厚實,有好多海鮮配料,醬汁濃郁,意大利麵口感煙煙韌韌,賣相好睇又好食~🥩美國克厘石牧場安格斯肉眼配巴黎牛油牛扒五成熟煎得啱啱好,肉質嫩滑,有淡淡牛油香味#旺角美食 #朗豪坊美食 #生蠔bb #生蠔 #生蠔優惠
<Hong Kong🇭🇰•Mongkok>
“咬我唷!啖啖fresh fresh 生蠔🦪”

Oyster time🦪

呢個生蠔拼盤好抵食,咁岩星期日係有生蠔拼盤半價優惠🇻🇳
生蠔好新鮮同肥美,身為生蠔愛好者既我一定要order啦~

🥗 凱撒沙律伴烤雞胸
食主食之前先開一開個胃,沙律味道正常,都幾多雞胸。

烤龍蝦•海鮮•龍蝦汁手捲意大利麵
我推介❤️

🥩美國克厘石牧場安格斯肉眼配巴黎牛油

牛扒五成熟煎得啱啱好,肉質嫩滑,有淡淡牛油香味

#旺角美食 #朗豪坊美食 #生蠔bb #生蠔 #生蠔優惠

2023-07-05 155 浏览
上個星期我同朋友去左 Mr. Steak 旗下嘅 Sky Bar 食晚餐,因為當晚係 Ladies Night,所以有免費野飲。🥰佢哋有好多款生蠔拼盤,我哋揀咗隻「令和怪物」,味道好甜又大隻,真係好正!仲有佢哋有日本長崎和牛買一送一優惠,我哋叫左黎試,真係好好味!肉質好嫩,口感好好,香味超濃,真係唔好錯過😍除咗食物,Sky Bar 嘅環境同位都好舒服,值得推介比朋友試下😋

今次就到旺角朗豪坊頂層的13樓 設有多間食店 與朋友最後揀選了【THE SKY BAR】•見到枱上的小餐牌 原來餐廳每天都有不同優惠而且優惠都相當吸引(可看尾圖)星期日的優惠就是精選生蠔拼盤半價 🤑我與朋友都喜歡食蠔 我們當然不能錯過 ⭐️生蠔拼盤 生蠔看上去都很肥美 店員先介紹一下由淡味到濃味 由帶淡海水味與creamy 的American Pearl 吃到 肉質厚實富海水味的Gillardeau 全都新鮮甜美⭐️海陸拼盤由大西洋龍蝦 • 牛柳 • 鴨肝 拼成 賣相吸引因當天貨源問題鴨肝改為帶子 龍蝦尾共兩條 烤得香香而且肉質爽彈😋😋牛柳點了5成熟 香口內裡帶粉嫰帶子很得剛好彈牙 Size都不俗 整體很不錯👍🏻⭐️Berry Peach Lemonade⭐️Virgin Mojito炎炎夏日 來杯清新消暑的Mocktails 的確很不錯❤️多數來朗豪坊只到4樓的食肆 13樓則被人遺忘THE SKY BAR在13樓的寧靜角落 很適合閒聊喝喝於6時後更有不少人前來 而且他的日日優惠都相當吸引有興趣的朋友提前訂位子較適合喔🤗🤗
今次就到旺角朗豪坊頂層的13樓 設有多間食店
與朋友最後揀選了【THE SKY BAR】

見到枱上的小餐牌 原來餐廳每天都有不同優惠
而且優惠都相當吸引(可看尾圖)
星期日的優惠就是精選生蠔拼盤半價 🤑

THE SKY BAR在13樓的寧靜角落 很適合閒聊喝喝
於6時後更有不少人前來 而且他的日日優惠都相當吸引
有興趣的朋友提前訂位子較適合喔🤗🤗

• 海陸拼盤
平日晚餐時間都坐無虛席,環境和食物都是有保證的😎難怪有不少外國人都選擇去chill一chill🤣·1️⃣令和之怪物生蠔 ($148/2pcs)真的有手掌的大✋🏻😍用冰鎮住的生蠔,好新鮮肥美,没有太重的金屬味🤤·2️⃣特色焗蠔($216/6pcs)再點了一盤焗蠔,我們選擇了芝士煙肉、香草蒜香牛油和蕃茄芝士各2隻,焗得剛剛好,仍保留了蠔的鮮味,不會過熟變乾,我最喜歡芝士煙肉味😆·3️⃣烤龍蝦 •海鮮• 龍蝦汁手捲意大利麵 ($258)私心推介一要試❤️‼️龍蝦肉質爽口彈牙,龍蝦汁不會死鹹,吃完也不會覺得口渴,還有大量蟹肉🤤🤤另外還有些魷魚和帶子等海鮮,手捲意大利麵口感煙煙韌韌,很掛汁😚·4️⃣US Steak (+$1)當日還剛好遇上有優惠,逢星期一每枱點4杯飲品便可以加$1換購一塊美國牛扒😍😍我們點了medium,肉質粉嫩,調味不錯,不用再額外蘸醬汁😙伴碟還有薯蓉和沙律菜,食得很飽🤤·5️⃣Peach Sky Iced Tea ($68)大大杯Iced Tea,淡淡的水蜜桃味,挺不錯
1️⃣令和之怪物生蠔 ($148/2pcs)
2️⃣特色焗蠔($216/6pcs)
3️⃣烤龍蝦 •海鮮• 龍蝦汁手捲意大利麵 ($258)
4️⃣US Steak (+$1)
5️⃣Peach Sky Iced Tea ($68)
大大杯Iced Tea,淡淡的水蜜桃味,挺不錯
#Chill住嘆 #頂層浪漫夜空酒吧西餐廳就喺旺角朗豪坊頂層 最入邊嗰間環境闊大 而且視野最寬闊可以望住啲浪漫閃閃燈 勁有feel✨情侶/一大班朋友Chill下都好鬼正一坐低見到個餐牌已經想點佢哋嘅 #海鮮拼盤之後發覺而家做緊『Cheers!日日有優惠』因為今日星期一👇🏻👇🏻👇🏻+1換購美國牛扒一塊!(每枱惠顧任何飲品每4杯即可換購一塊)精選熱海鮮盆 $426海鮮有多款唔同嘅新鮮食材龍蝦🦞大蝦🍤鮑魚、長腳蟹腳🦀、魷魚🦑同青口全部都是鮮嫩彈牙😍✨本身拼盤裏面會有酸酸辣辣嘅汁再配多一款類似凱撒沙律嘅醬汁兩個口味自己鍾意❤️不過我自己特別鍾意食魷魚🦑因為佢同酸辣汁已經融為一體勁嘢味又刺激👍🏻🦞烤龍蝦海鮮龍蝦汁手捲意大利麵🦞$248呢個意大利麵係一條條卷卷形狀口感好特別🙈✨醬汁係用新鮮嘅龍蝦製成 勁香濃 每條意大利麵都黐住醬汁🤤同埋一條條龍蝦絲🤩味道非常唔錯 而且價錢好合理✨+1換購美國牛扒一塊✨唔好以為加$1牛扒質素就會即刻下降 肉質都好柔嫩㗎而且牛扒側邊配左牛油薯蓉👍🏻口感更加豐富✨就算唔食飯 都可以飲杯嘢🍸Cocktail同Mocktail都有好多款式可以打下卡或者談下心✨特別推介Ocea
#Chill住嘆 #頂層浪漫夜空酒吧西餐廳
就喺旺角朗豪坊頂層 最入邊嗰間

環境闊大 而且視野最寬闊
可以望住啲浪漫閃閃燈 勁有feel✨
情侶/一大班朋友Chill下都好鬼正

一坐低見到個餐牌
已經想點佢哋嘅 #海鮮拼盤
之後發覺而家做緊
『Cheers!日日有優惠』
因為今日星期一👇🏻👇🏻👇🏻

精選熱海鮮盆 $426
海鮮有多款唔同嘅新鮮食材
龍蝦🦞大蝦🍤鮑魚、長腳蟹腳🦀、魷魚🦑同青口
全部都是鮮嫩彈牙😍✨
本身拼盤裏面會有酸酸辣辣嘅汁