2025-02-09
店名:Wings Cafe & Bistro地點:佐敦白加士街56號凱豪商業大廈1樓1.極厚切牛頸脊牛魔王之選 $285+$20非常出色,我哋選擇用五成熟去食尼一道菜,師傅處理時間非常好,入口肉汁同油脂係口腔出晒黎,好滿足,配菜都好好食,有焗蒜頭,車厘茄,雜菌同薯蓉,佢亦都配有醬汁,但個人認為唔使點醬都好好食,極度推薦,五成熟真係極限(Ps.牛頸脊真係厚切黎,男士食會爽D,女士食會辛苦少少,但係唔厚切又食唔到佢嗰種質感,真係好矛盾)佢個晚餐可以+$20升級上套餐(是日餐湯/沙律+餐飲),是日餐湯(當日係南瓜湯)或者沙律,也可以再額外+$25升級上龍蝦湯,南瓜湯非常清甜,好味👍👍2.香草牛油焗大啡菇$31擺碟非常靚,香草及蒜片放係大啡菇上邊,再配上牛油焗,正🤤3.辣椒蒜香白酒蜆扁意粉$105蜆肉份量多,再配合上辣椒及白酒調味,切碎洋蔥及車厘茄襯上扁意粉,數者混合上黎,好好食😍4.水果天堂窩夫配焦糖香蕉$96食完兩個主菜,用甜品收尾係最正,生果有焦糖香蕉同埋蘋果,窩夫整得好好食,配埋忌廉朱古力醬,正總價連加一$591
地點:佐敦白加士街56號凱豪商業大廈1樓
1.極厚切牛頸脊牛魔王之選 $285+$20
2.香草牛油焗大啡菇$31
擺碟非常靚,香草及蒜片放係大啡菇上邊,再配上牛油焗,正🤤
3.辣椒蒜香白酒蜆扁意粉$105
4.水果天堂窩夫配焦糖香蕉$96