2018-03-08
終於係尖沙咀搵到間好似又就腳既健康店!雖然係做gym入面既店 入到去完全無人打擾你! 可能係因為知我淨係食野!?而且好多位,環境寧靜!好relax~~~~😻仲可以睇下人跑步同踩單車~完全唔洗排隊等位同人逼!係尖沙咀有呢個地方我一定成日都黎!大家可以撞下我🤣小妹揀左Set 2 A 茶燻草飼鴨肉 250kcalB 蘋果香醋拌黑木耳 100kcalC 時令蔬菜三色藜麥 150kcal是日餐湯 50kcal好豐富好色彩繽紛!1. 湯好清甜!好似飲緊屋企湯咁 無味精唔會咸2. 鴨肉好好食 (皮有啲厚) 最緊要皮都唔好食 食埋皮可能就過250kcal 🤦🏼♀️3. 木耳好入味!食餐最濃味係木耳!有少少杞子同埋唔辣架~ 建議飲返多啲水😌4. 第一次食一碗藜麥 要咬咬咬咁細粒既野個咬有啲累🤣 好有趣!食完成餐都無喉嚨唔舒服好口渴既感覺對於大食小妹講2點食完剛剛好 唔會話飽到上口心 返到公司去到4點幾仲feel到消化緊😌放工就開始肚餓🙈😂 食完記得拎返個盤去落order既地方~餐牌寫埋每樣野食幾多kcal架~環境一流~可以黎食個健康沙律~放鬆一下~
而且好多位,環境寧靜!好relax~~~~😻
仲可以睇下人跑步同踩單車~
小妹揀左Set 2
A 茶燻草飼鴨肉 250kcal
B 蘋果香醋拌黑木耳 100kcal
C 時令蔬菜三色藜麥 150kcal
是日餐湯 50kcal
好豐富好色彩繽紛!
1. 湯好清甜!好似飲緊屋企湯咁 無味精唔會咸
2. 鴨肉好好食 (皮有啲厚) 最緊要皮都唔好食
食埋皮可能就過250kcal 🤦🏼♀️
食完成餐都無喉嚨唔舒服好口渴既感覺
對於大食小妹講2點食完剛剛好
唔會話飽到上口心
返到公司去到4點幾仲feel到消化緊😌
放工就開始肚餓🙈😂
食完記得拎返個盤去落order既地方~
餐牌寫埋每樣野食幾多kcal架~
環境一流~可以黎食個健康沙律~放鬆一下~