有野做去开上环附近,揾有咩好食𠮶时见到呢间有burger又有pasta,又唔算贵,所以就黎试下😎。舖头唔算难揾,有少量位堂食,类似吧枱style坐高脚櫈。同朋友拣左个2人set可以试多啲小食,基本系$178,加野另计,但唔使加一😍。🔅西冷黑松露水牛芝士 (+$15)原本想叫啲普通既burger,但呢个+$15又唔贵,梗系食啲signature既burger😚。一打开个盒见到burger系劲足料,芝士同牛多到食得有少少轮尽🤣。牛就偏咸,不过加埋菜同包一齐食就平衡番。🔅鸡肉罗勒青酱意粉原本以为用个纸兜装会好颓,其实一啲都唔差。份量都几多,鸡都好滑,平时青酱偏油腻,但呢个有埋少少蕃茄仔就健康啲😝,我可以成兜食晒😎。🔅Snack Box有2只鸡翼,1旧鱼柳,2件炸鸡同埋有好多薯角,最钟意食热气野既我真系食到好满足😂。平时咁既份量既小食拼盘都几十蚊,呢个2人set包埋好正!全部啱啱好炸起,鱼柳同炸鸡都无炸到干争争,都几滑。鸡翼就类似萨_亚咁上下既辣味鸡翼,唔错!加埋3包既茄汁系啱啱好点晒😂,份量预得超准。🔅雪糕奶昔(朱古力) (+$25)想试下啲特别既野饮就叫左milkshake。冰打得好匀,所

西冷黑松露水牛芝士
西冷黑松露水牛芝士
🔅西冷黑松露水牛芝士 (+$15)

鸡肉罗勒青酱意粉
鸡肉罗勒青酱意粉
🔅鸡肉罗勒青酱意粉

🔅Snack Box

雪糕奶昔(朱古力)
🔅雪糕奶昔(朱古力) (+$25)
想试下啲特别既野饮就叫左milkshake。冰打得好匀,所以饮落系好滑,饮唔到冰粒,朱古力味都够香,系邪恶左少少🙈。

🔅Coke Zero
Menu写系zero,不过实际上系好饮啲既no sugar 😝。

💬成间性价比都几高,burger虽然款式唔系多,但都好特别,例如有烤鸡四川麻辣。但$200松啲食到咁丰富既burger & pasta set我觉得都唔错(正常2个女仔应该系食唔晒😂)。