话说我已经好耐无食过伤心酸辣粉😶再上一次食好似已经系学生时期啦🤓不过最近见IG好多人话个新出既脆猪腩好出色(个人好喜欢食脆猪腩😝),仲影到好靓,睇到我流晒口水🤤于是马上叫埋朋友去试下啦😛◽酥香脆猪腩+伤心酸辣粉配冷泡茶真系意想不到咁出色,无记错好似只系68蚊左右,好抵食🤤脆猪腩整到非常脆口,但入面既肉质系好松软,食落有少少芝麻香,入口咸度适中,有泰式辣酱点,就算就咁单食都唔会觉得好咸💕 酸辣粉水准如常,好有咬口👍冷泡茶就选左四季春茶,非常甘香👍◽蒜泥白肉感觉整得好食左,蒜泥好够,好香,肉片厚度适中👍◽胡麻手撕鸡凉拌乌冬配奶茶凉粉冰果然系夏日推介,食落好清凉,乌冬好有咬口,手撕鸡都好滑👍奶茶凉粉冰几好饮,奶茶茶味比较重d😉◽皇牌口水鸡鸡肉嫩滑, 餐厅好贴心💕辣度可以自己选择😝 因为我朋友唔食得辣 所以我哋叫咗bb辣😉麻麻地咁好好食👍真系估唔到质素好左咁多👍而且仲好多野食选择,见有烤鱼,药膳鸡煲,小龙虾个d,仲有个好抵食既放题都系100~150蚊左右😉睇黎都会再去食🤤🤤🤤

◽酥香脆猪腩+伤心酸辣粉配冷泡茶
酸辣粉水准如常,好有咬口👍
冷泡茶就选左四季春茶,非常甘香👍

◽蒜泥白肉
感觉整得好食左,蒜泥好够,好香,肉片厚度适中👍

◽胡麻手撕鸡凉拌乌冬配奶茶凉粉冰
果然系夏日推介,食落好清凉,乌冬好有咬口,手撕鸡都好滑👍
奶茶凉粉冰几好饮,奶茶茶味比较重d😉

◽皇牌口水鸡