天气又凉返梗系约朋友去打边炉😎。见呢间火锅店位于旺角站,有埋烧肉同刺身食,一次满足n个愿望😳,二话不说捉左个fd放工一齐去食😋。店内够晒光猛,好干净,卡位坐得好舒服👍🏻。我地拣左美馔B鸡煲海鲜放题套餐,可以任食美国SRF黑毛和牛😍,正价时段(7pm-12am)成人$308/1,任食2个钟。先食鸡煲同火锅,附上刺身同海鲜拼盘各一,食完鸡煲就转烧烤盘烧野食🤤。🔅鸡煲鸡件🐣少少麻辣🌶,够晒惹味😍,份量啱啱好够晒2个人食😝。🔅火锅拣左胡椒猪肚汤🍲,猪肚几爽口又够多,猪皮吸晒味几正😋。必叫SRF黑毛和牛🐮!牛味香浓,油花均匀,无论系火锅定烧肉都一样适合😍。港式火锅既配料好齐全,满足晒我个胃🤣。海鲜拼盘既带子超大粒好鲜甜😚。🔅烧肉烧烤既肉类有预先腌好,值得一提猪颈肉好大块,烧到微焦好香😎。另外必烧澳洲牛舌!每块厚薄适中,烧一烧已经食得,好爽口,完全唔韧👍🏻。💬呢间餐厅有齐点心小菜、火锅同埋烧烤🖖🏻,咩都有得食,最惊你唔食😎。另外筲箕湾都仲有分店架😌。P.S. openrice好似仲做紧四人同行一人免费优惠tim😎,外卖/自取就可以用hkdimorder。

我地拣左美馔B鸡煲海鲜放题套餐,可以任食美国SRF黑毛和牛😍,正价时段(7pm-12am)成人$308/1,任食2个钟。先食鸡煲火锅,附上刺身同海鲜拼盘各一,食完鸡煲就转烧烤盘烧野食🤤。

🔅鸡煲
鸡件🐣少少麻辣🌶,够晒惹味😍,份量啱啱好够晒2个人食😝。

🔅火锅
海鲜拼盘既带子超大粒好鲜甜😚。

🔅烧肉