2022-07-03
呢间新开既餐厅好特别分左两边,一边系净饮野,一边系食埋饭😳。🔅香煎鹅肝配红酒苹果(2pcs) ($77)多士好脆口,配左红酒苹果令鹅肝一啲都唔油腻😍,好出色!🔅西班牙八爪鱼带子伴蕃茄沙沙 ($108)呢道菜口味就light啲,推荐一定要一啖食晒八爪鱼+带子+salsa🤣,唔可以拆开黎食🤣,个口感缺一不可!🔅西班牙海鲜饭 ($248)虾好大只😍,又弹牙,贝类有鲜味。加埋辣肉肠粒令到成个饭带啲咸香,男朋友食清光😋。🔅Mozz黑松露酱薯条 ($58)薯条好脆😝,本身有辣粉同紫菜粉调味,另外仲有黑松露酱同茄汁可以点。薯条劲啱送酒,忍唔住一条接一条,2条友食晒咁大盘薯条🤣。🔅Yuzi Basil Sour ($92)好劲Basil味!劲fresh😛,gin酒量好多,正👍🏻。🔅Grace ($92)呢杯就甜甜地,香茅咁样装饰好得意😆💬餐厅既特色调酒又靓又好饮,野食又高质,推介放工放过去同朋友饮番杯,食啲野🤗。同埋特别想赞服务贴心💯,一坐低时每人俾咗杯水,佢俾咗杯冻水男朋友,然后俾咗杯暖水我,细节位超窝心❤️!
多士好脆口,配左红酒苹果令鹅肝一啲都唔油腻😍,好出色!
🔅西班牙八爪鱼带子伴蕃茄沙沙 ($108)
🔅西班牙海鲜饭 ($248)
🔅Mozz黑松露酱薯条 ($58)
🔅Yuzi Basil Sour ($92)
好劲Basil味!劲fresh😛,gin酒量好多,正👍🏻。
🔅Grace ($92)
呢杯就甜甜地,香茅咁样装饰好得意😆