餐厅: 牛角日本燒肉專門店 (屯門市廣場1期)
资讯:

试过唔同既烧肉🔥,睇过好多食评,最后都系拣番食最大众既牛角🐮!一来有最出名既牛角饭🍚,二来任食得黎佢啲牛又有质素!同埋屯门呢间坐得比较舒服。只系等位实在太耐😥,就算用APP拎飞都要等好耐,所以唯有努力食到金会员就可以快啲有得食😂。食Set C梗系主要食上级牛肋肉同SRF安格斯和牛牛板腱😳!有牛味又唔痴牙,无乜筋,烧完好香,点埋酱再叫多碗牛角饭食就一流!普通牛肋肉真系无上级牛肋肉好食。之前谂住食Set B就算,但食得唔系好过瘾,阵牛味真系唔够香同口感都相对鞋少少🙈。另外推荐鸡爽肉🐔(鸡颈),之前以为颈无肉得骨,但呢个鸡爽肉好正,好爽口弹牙,唔肥腻,同埋比较特别,其他地方都好似唔觉有。虽然食放题仲食番薯🍠好似好傻仔,但我同朋友次次食放题既Set C都会食黑糖牛油番薯😂😂,如果钟意食番薯条既人真系唔可以错过!烧完好香番薯味,外脆内软。甜品最近食既都系每人一个细既Movenpick雪糕🍦,几抵食!

麻油椰菜 & 鸡爽肉 & 牛角饭

黑糖牛油番薯