2022-08-10
相信呢间韩式炸鸡大家都识,之前食过觉得唔错,今次再约朋友黎食邪恶野🥴。炸鸡 & 焗鸡 & pizza & 小食都只系每人$168(另加一),饮品系买一送一所以都相当抵食。最紧要系可以满足我咩味都想食既心😋🤟🏻。用qr code落单好方便📱,仲有提供埋手套同叉方便食👍🏻。基本上每只味都叫左一件试,上黎次次都系热辣辣🔥,仲要系无骨既!好抵赞!🔅炸鸡呢到系先炸鸡后加汁,保持外层香脆,唔会浸到腍晒,仲要每只味都分开摆唔会捞埋💮!炸鸡外脆内嫩,啖啖肉,加埋唔同既酱汁真系perfect🥺🧡。甜酸同辣味就最王道既韩式炸鸡,黄金咸蛋黄超级邪恶,滴晒啲蛋黄汁出黎🤤,香草青柠几fresh好特别🍋。🔅焗鸡焗既细旧啲再滑少少,同埋无咁热气🌞。个人最钟意蜜糖蒜香!BBQ香辣都真系辣辣地,几惹味。🔅小食🔸紫菜薯条炸起热辣辣,超热气但我钟意💕!🔸芝麻菠菜🥬懒健康叫,不过加左芝麻同蒜捞菠菜就几香,encore左几次💚。🔸水冷面酸酸地食2啖开胃少少意外地都唔错😛。🔅提子特饮🔅菊花蜜特饮💬隔离有一枱系几位男士,叫左成盘鸡加pizza😂,可惜女仔食极有限,不过咩味都食到真系好满足了🥰。门口入去𠮶时见到仲有外卖送货/自取,下
🔅 炸鸡
🔅焗鸡
🔅小食 🔸紫菜薯条
炸起热辣辣,超热气但我钟意💕!
🔸芝麻菠菜🥬
🔸水冷面
酸酸地食2啖开胃少少意外地都唔错😛。
🔅提子特饮
🔅菊花蜜特饮
💬隔离有一枱系几位男士,叫左成盘鸡加pizza😂,可惜女仔食极有限,不过咩味都食到真系好满足了🥰。门口入去𠮶时见到仲有外卖送货/自取,下次可以约朋友叫几人set食😛。