有野做所以又去观塘,同第二个朋友提起佢想试所以就同佢再食过呢间小店😝。🔅葱油鸡肉干拌面 ($58)鸡肉同面既份量都超多,仲有埋蛋同菜,好丰富。开头见到个面冇咩汁白雪雪以为会无咩味同好干🤣,点知唔洗加汤个面本身都湿湿地🖖🏻。🔅鲁肉饭 ($58)饭都好丰富,汁既份量捞完个饭岩岩好,加上啲肉唔算好肥,食落去唔会太肥腻👍🏻。🔅炸花枝丸 ($28)唔会炸到太油,够大粒又够弹牙,仲咬到真花枝!食完一粒就会想食第二粒🤤。🔅烤台湾香肠 ($28)上次食过好食所以又叫🤣,好钟意食台湾肠🤤。🔅芋圆烧仙草 ($28)上次食左冻今次试个热既😎!第一次食热既仙草,一上见到成碗仙草汁咁好新奇🤣,摊冻少少就变左仙草状。芋圆既数量仲比想像中多,同朋友一齐食都好饱👍🏻。🔅焦糖牛奶布丁 ($12)呢个朋友叫我就无试😂,佢话无乜特别都ok。💬呢间良心小店质素真系唔错,份量又够多。2个人叫埋小食甜品饱到傻,但食得好满足💛。

葱油鸡肉干拌面
葱油鸡肉干拌面
🔅葱油鸡肉干拌面 ($58)
鲁肉饭
🔅鲁肉饭 ($58)
炸花枝丸 & 烤台湾香肠
🔅炸花枝丸 ($28)

🔅烤台湾香肠 ($28)
上次食过好食所以又叫🤣,好钟意食台湾肠🤤。

芋圆烧仙草
🔅芋圆烧仙草 ($28)
焦糖牛奶布丁
🔅焦糖牛奶布丁 ($12)
呢个朋友叫我就无试😂,佢话无乜特别都ok。