2022-12-03
之前同男朋友黎过呢间,食完大家都觉得唔错。最近发现转左menu,所以呢次约朋友黎再试下😋。🔅蜜糖蒜片炸鸡 ($98)大推炸鸡😍!炸鸡外层炸得好香脆,鸡肉质好嫩滑🥺。将炸鸡沾满蜜糖加上蒜片好香脆又唔会好腻。蚂蚁人表示唔算好甜😝。🔅咸蛋黄薯角 ($88)呢个上次食完觉得好正所以encore💛。薯角炸到热辣辣,咸蛋黄味浓。不过2个人食就份量太多🤣。🔅椒麻鸡肉意粉 ($98)钟意椒麻味既朋友仔唔可以错过🥺。意粉软硬适中,食落够麻!朋友怕辣就顶唔顺😂,不过我觉得辣同麻都好够,不过食食下要食返啲炸鸡平衡下😝,唔系会麻到无味觉🤣。🔅龙虾虾肉包配薯条 ($168)薯条份量超多!包外脆内软,酱都够浓味。💬Menu虽然转左但选择都好多,有齐西餐、日式便当、pizza、burger、甜品等等,加上环境真系唔错,推荐同朋友gathering黎试下👍🏻。
蜜糖蒜片炸鸡
咸蛋黄薯角
椒麻鸡肉意粉
薯条份量超多!包外脆内软,酱都够浓味。