2021-06-18
📍 3rd Space🚶🏻♂️ 上环差馆上街16号地舖🔎 #foodsnap_上环前几日系上环做完嘢 自己去觅食👀 想揾个地方可以坐耐少少 好求其咁揾下有咩黄店 估唔到环境同食物质素都几好🤩👅 烟鲑鱼慢煮蛋忌廉酱意粉 ($110) -7.5/10🌟意粉隔离有一碟沙律 配上沙律汁 甜甜酸酸好开胃✨🥗意粉捞埋慢煮蛋食 蛋浆沾满每一条意粉 加埋好浓嘅忌廉酱 超级creamy🤤 三文鱼就有三块薄薄的 好香烟熏味😋 如果份量可以多少少就劲好啦🤣呢间cafe嘅pancake好出名 不过因为我得一个人就冇试 希望下次拉埋朋友去试下🤪 cafe嘅环境真系好舒服 摆设都好可爱🐶🐱 有下次🥰必食指数👅💦💦:7/10#黄店 💛#hkfoodie #香港美食 #香港打卡 #天水围美食 #川菜 #黄店 #天水围黄店 #中环美食 #中环 #寿司 #sushi #香港打卡 #港女下午茶 #元朗美食 #美食 #日式料理 #日式定食 #荃湾美食 #元朗cafe #荃湾cafe #cafehunting #西环美食 #墨西哥菜 #日本菜 #汉堡包
🚶🏻♂️ 上环差馆上街16号地舖
🔎 #foodsnap_上环