呢间系中环嘅楼上小店,无论系装修、嘢食质素都好有惊喜,拣咗几个卖相靓嘅嚟打卡🥀🥳玫瑰牛油果烟肉肉酱长通粉:上面铺满焗芝士,以玫瑰形嘅牛油果🥑、烟肉🥓做点缀。拨开芝士皮就见到好多长通粉同肉酱🍝,分量多到两个人食都够🤰🏻,好味。玫瑰鸡翼:荣登头五位最好食嘅鸡翼,火候拿捏得好好🤘🏻鸡翼皮炸得好脆、同内里嘅嫩滑鸡肉好夹~涂上玫瑰汁食感觉十级正~😍😍玫瑰西瓜BB蛋糕:有眼你见,卖相真系超级靓💕,红当当嘅士多啤梨配埋果仁、慕丝、成2cm厚嘅甜西瓜,食落有惊喜,完全唔济🍉Chef DJ 呢杯都有玫瑰味,不过同我想像中嘅Smoothie有啲出入,可能我expect creamy啲,可以试吓其他~~整体来讲呢间餐厅好高分,除咗系做到小店个种relax嘅感觉之外,店员态度都好友善,推荐比大家🥰-玫瑰牛油果烟肉肉酱长通粉 | $98玫瑰鸡翼 | $88玫瑰西瓜BB蛋糕 | $68 Chef DJ | $45-Sogno Cafe+ 中环威灵顿街97号威利大厦2楼D室-
玫瑰牛油果烟肉肉酱长通粉

玫瑰鸡翼