拥有住无边际中环金钟日落美景✨只有好靓同好正🥹见好多人都食下午茶🫖但我个日食dinner嘻嘻‼️— @karlatsui @karlablings 🐙Grilled Mediterranean Octopus $218(中文应该系烤地中海章鱼 配烤紫洋蓟、茴香、塔吉阿斯卡橄榄、大蒜酱)系appetiser嚟~好好食!!!!章鱼一啲都唔硬😆同埋比想像中饱肚呀 仲以为得一条尾会唔够饱🙈🍸🍓红莓味气泡水Sorry🥲唔记得名了~酸酸地嘅梳打水咁 唔系特别好饮 但chill吓几好嘻嘻!!!!-位于美利酒店🏨26/F嘅~预先booking较好🫶🏻又一间食气氛的餐厅🍴会想再去yaaa👍🏻#中环 #中环美食 #中环半山 #themurrayhk #hkhotel #themurray #popinjayshk #popinjays #popinjay #中环cafe #central #Cafe #centralbar #centralhk #afternoontea #karla_中环
— @karlatsui @karlablings
🍸🍓红莓味气泡水