2021-07-20
天时暑热😮💨,冇乜胃口就打算整碗蕃茄通清新啲开开胃为啦,点知除咗蕃茄通之外仲有意外收获 ~😍😍🐣鸳鸯鸡扒番茄螺丝粉$65上台已经见激浓嘅蕃茄汤,蕃茄味够晒香。入口唔会太酸,有甜甜地嘅味道,配上棉滑炒蛋非常之吸引。螺丝粉给晒茄汁浓汤,每一啖都享受。鸡扒好大块,令人好满足。外皮香脆内里多汁,啖啖肉非常Juicy。🤩🤩🐷西班牙伊比利亚黑毛猪芝士汉堡 $155我话嘅意外收获就系呢个汉堡,一般食汉堡都系用牛肉,但呢间餐厅选用黑毛猪做汉堡扒,肉质扎实弹牙,非常juicy令到口感唔会太干。加上汉堡酱汁调味啱啱好唔会太咸,令汉堡风味提升。😘PS. 个日去食仲唔洗排队添呀😆而且餐厅上菜都好快好有效率 👍🏻👍🏻二个人食只系需要大概$100左右🥰#宝琳美食#伏游宝琳📍 蕃满门 (将军澳)将军澳贸业路8号新都城中心1期2楼256-258号舖
🐣鸳鸯鸡扒番茄螺丝粉$65
🐷西班牙伊比利亚黑毛猪芝士汉堡 $155
二个人食只系需要大概$100左右🥰
#宝琳美食
#伏游宝琳
📍 蕃满门 (将军澳)
将军澳贸业路8号新都城中心1期2楼256-258号舖