今次嚟试咗香港何文田嘅Are U Labeler,真系好正!😍地址:位于何文田梭桠道25A号地舖,真系好方便揾到。📍今日我试咗佢哋嘅set lunch,真系物超所值!🥳首先,我点咗意大利巴马火腿卡邦尼意粉,只需$88。卡邦尼意粉系应该用风干猪面颊肉Guanciale及意大利羊芝士Pecorino做的,喱个卡邦尼就未系好正宗,用左普通烟肉,但个汁应该用返传统做法,用蛋黄加芝士,我就食唔出佢用咩芝士,但个味道都唔错!🍝👌我仲试咗蟹籽香辣蒜片鲜蟹肉意粉,同样只系$88。啲蟹肉新鲜又多汁,配埋香辣蒜片真系一绝!辣辣又香口,好开胃!🌶️🦀最后,set lunch唔驶加钱,叫咗杯美式咖啡同粉红玫瑰荔枝梳打。咖啡香浓,而粉红玫瑰荔枝梳打清新又爽口,好适合解渴!☕🍹整体嚟讲,Are U Labeler系一间值得推荐嘅餐厅。唔止食物好味,价钱又相宜,环境亦舒适,服务态度都好好。下次来何文田嘅话,记得要嚟呢度试下!👍😄#何文田#西餐厅#卡邦尼意粉#鲜蟹肉意粉

地址:位于何文田梭桠道25A号地舖,真系好方便揾到。📍

今日我试咗佢哋嘅set lunch
,真系物超所值!🥳

首先,我点咗意大利巴马火腿卡邦尼意粉,

我仲试咗蟹籽香辣蒜片鲜蟹肉意粉,

最后,set lunch唔驶加钱,叫咗杯美式咖啡
同粉红玫瑰荔枝梳打
。咖啡香浓,而粉红玫瑰荔枝梳打清新又爽口,好适合解渴!☕🍹

#何文田
#西餐厅