2021-09-18
Cheese Burger $128 (Meal)w/ 4oz Beef Patty🥩、Cheese🧀、Pickles🥒、Onion🧅、Lettuce🥬、House Sauce🥫Meal可以拣一个sides 咁我就拣咗tater tots🥔 即系薯宝 食落口感厚实啲重啲薯仔味 同埋饮品就拣咗sparkling water🤣 而🍔食落好足料 牛肉好juicy好淋仲好香牛味 加埋自家制既酱就更加滋味 值得一试😋评分: 9.5/10🌟The Gold Standard $208 (Meal)w/ double 4oz beef patty🥩、double cheese🧀、bacon🥓、pickles🥒、onion🧅、lettuce🥬、house sauce🥫呢份就拣咗fries🍟 n coke🥤薯条炸得好香脆 系幼身个种 而且有好多款酱料自己选择都几方便😆 而burger个size睇落唔算夸张 但食落就知劲饱肚!因为唔食酸瓜既关系两个包都走咗 即系好食咗🤣 好有肉味既牛肉加煎香咗既烟肉同类似千岛酱既sauce好夹 浓味得黎唔算太腻 比想像中出色🤤 推介✨评分: 10/10🌟—————————
评分: 9.5/10🌟
The Gold Standard $208 (Meal)
评分: 10/10🌟
———————————————————————
Honbo (荃湾)
荃湾白田坝街45号南丰纱厂3楼303号舖