餐厅: The Jungle
资讯:

2024-10-07 1171 浏览
早前假日同几个朋友去试佐敦一间尼泊尔菜,但整体感觉一般🫢前菜🌮墨西哥粟米脆片,香口好食🫕香料酱酥炸球(Pani Puri),好特别,个酱汁喺个壸度倒出嚟,酸酸辣辣,值得一试👍🏻 仲可以打下卡🤭主食🥟尼泊尔饺子(Momo),确实为佢而黎😎,拣左半蒸半煎,两款入边又多汁多肉,真系皮薄馅正,点埋佢配嘅辣酱仲好惹味🫔墨西哥烤牛肉夹住墨西哥薄饼,点埋三个酱一齐食口感好丰富,肉味又浓😚🐽烤猪腩肉😜比想像中冇咁唔油腻,烤得啱啱好,肉嫩味浓😙甜品🧁朱古力心太软,唔太推荐,完全冇软只有硬,好似食紧一嚿朱古力咁🍫🍨🥵环境都差左少少,皆因位和位之间都好迫,同隔篱枱超级近,加上当日个冷气好似坏咗咁,超级焗!真系一个减分位😥
早前假日同几个朋友去试佐敦一间尼泊尔菜,但整体感觉一般🫢

前菜
🌮墨西哥粟米脆片,香口好食

主食

🐽烤猪腩肉😜比想像中冇咁唔油腻,烤得啱啱好,肉嫩味浓😙

甜品