2022-10-18
《创意特色卷物🌈》———————————————-#MrMaki 🍣-平时放工都中意嗌外卖返去食🥡呢间主打日式特色饭卷嘅系我嘅至爱,小店经营好用心,有好多唔同款式可以选择,有特色创意卷物、pizza寿司、poke bowl等等,仲可以升级做套餐,都几抵食😝-🎣 鱼全部都系鱼一如其名全部都系鱼!满满嘅吞拿鱼拖罗蓉、赤身吞拿鱼同三文鱼,口感软嫩,上面仲有蟹籽同脆趣,层次丰富😘-🌋 带子被困火焰山呢个roll上面嘅烧蟹柳堆到好高,真系成个火山 咁样,里面系蟹棒牛油果同芦笋系包起啲饭入面,配搭埋沙律酱再焗,香味浓郁🥰-套餐包咗饮品同小食,我哋拣咗先生炸鸡同蕃薯条,份量十足,炸得金黄酥脆,十分惹味🍟-⭐参考价钱︰鱼全部都系鱼:$68带子被困火焰山: $69跟A餐先生炸鸡: $19跟C餐蕃薯条: $25🍌抵deal 指数:7/10💰人均消费:$100
———————————————-
#MrMaki 🍣