2021-09-28
人气玩味餐厅🍴非常邪恶MENU,热量大解放😈#小胖游铜锣湾🐠 #小胖游尖沙咀🐠 #小胖游油麻地🐠—————————————————🔹点解个个都叫软壳蟹比萨架?$138成只软壳蟹喺Pizza中间真系好吸睛!软壳蟹炸到好香脆,入面仲系好多肉🦀 千岛酱薄脆Pizza🍕上有🍍中和油腻感,唔会觉得好Heavy 😇.🔹唔好抱咁大期望蒲烧鳗鱼蛋包饭 $156成座鳗鱼饭山好大份,鳗鱼大大条,肉质亦偏厚实蛋包饭嘅蛋味浓,🍳略嫌可以再滑🤏饭用鳗鱼蒲烧酱汁炒过,粒粒分明🍚食落就偏甜少少人总系犯残,竟然想念Menu已经无咗避风塘肥牛滑滑滑蛋包饭,失去就想要🥺.🔹记住,期望愈大,失望愈大⋯鸡翼 $68避风塘鸡翼炸到卜卜胆,又有肉汁,香口得黎唔太咸鸡翼果然系唔复杂就好好食☺️正!.🔹豆腐豆腐豆腐咖啡 $56 豆乳味🤍好滑唔会太甜,混入香浓latte好夹,饮完都唔觉得济😙一次过满足哂我中意豆腐同咖啡☕卖相同味道都一流🔹有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁面 $128蟹膏味重,蟹肉份量算多😜蟹肉系一丝丝 食落唔会有蟹壳🦀意粉意粉软硬适中,不过汁就偏少,食到后尾有少少干🥲 味道唔差但未有想像中惊艳🧐.🔹明太子薯条 $68偏粗
#小胖游铜锣湾🐠 #小胖游尖沙咀🐠 #小胖游油麻地🐠
—————————————————
🔹点解个个都叫软壳蟹比萨架?$138
🔹唔好抱咁大期望蒲烧鳗鱼蛋包饭 $156
成座鳗鱼饭山好大份,鳗鱼大大条,肉质亦偏厚实
蛋包饭嘅蛋味浓,🍳略嫌可以再滑🤏
饭用鳗鱼蒲烧酱汁炒过,粒粒分明🍚食落就偏甜少少
🔹记住,期望愈大,失望愈大⋯鸡翼 $68
避风塘鸡翼炸到卜卜胆,又有肉汁,香口得黎唔太咸
鸡翼果然系唔复杂就好好食☺️正!
🔹豆腐豆腐豆腐咖啡 $56
一次过满足哂我中意豆腐同咖啡☕卖相同味道都一流
🔹有蟹GO又有蟹肉的蟹蟹蟹意大利扁面 $128
蟹膏味重,蟹肉份量算多😜蟹肉系一丝丝 食落唔会有蟹壳🦀
意粉意粉软硬适中,不过汁就偏少,食到后尾有少少干🥲
味道唔差但未有想像中惊艳🧐
🔹明太子薯条 $68
偏粗身薯条🍟外脆内满满薯蓉🥔
卜卜脆明太子自带咸香,配会香脆薯劲惹味😆
口感丰富,绝对系高热量又好幸福嘅味道😌
💡唔想排队,就记得早啲去佢哋FB book 位🗓
💡油麻地Mamaday Studio只提供轻食
—————————————————
🧜🏻♂️口水度:🌕🌕🌕🌖🌑
🤑CP值💰:🌕🌕🌖🌑🌑
🧚🏻♀️打卡值:🌕🌕🌕🌕🌑
🥰舒适度:🌕🌕🌕🌕🌖
👅再食指数:🌕🌕🌕🌑🌑
♟Overall♟
餐厅🍴座位超阔坐得舒服,而且充满打卡位
食物质素绝对唔系嘛嘛哋,大部分都好食又大份😂
小编觉得第一次食系超惊喜,第二次质素都Keep到好食,但就无咗哗嘅感觉
加上Book位唔易,唔肯定几时会再食🤭