2022-10-03
《台湾暖心串烧🇹🇼》———————————————-#八拾台式串烧 🍢-串烧我都食得多,但系平时食到半路冻哂就会变硬,就算食材几新鲜啲肉质都会变柴😩 今次去食嘅呢间小店,就有考虑到呢一点,非常细心咁提供咗个保暖盘,下面会有蜡烛烘热串烧,啱哂相机食先嘅我哋,keep住佢热辣辣🤩-餐厅充满台式风情,走简约风,一路食一路播住台湾流行曲同台湾综艺😝-串烧嘅款式都几多选择,例如有五花肉卷、珍宝帆立贝、鸡软骨、鸡皮、小香肠等等😙 -特别推介豆皮,好有惊喜,之前都冇食过包住蒜蓉呢个食法,重口味人士最爱😍 另外牛舌心吃落亦好爽口弹牙,多汁juicy💦简单以盐同黑椒调味就已经好好食~花枝墨鱼丸大大粒,仲好贴心咁切开咗少少,容易入😎 食咗咁多肉,一定要带返啲菜,锡纸娃娃菜煮到啲菜好淋,入哂味😉-⭐️价钱参考:五花肉卷: $28厚切牛舌心: $48鸡软骨: $30鸡皮: $30台湾小香肠: $18豆皮: $18台湾花枝墨鱼丸: $18锡纸娃娃菜: $38珍宝帆立贝: $38台湾荔枝乌龙茶: $15台湾凤梨乌龙茶: $15🍌抵deal 指数:7/10💰人均消费:$150
———————————————-
#八拾台式串烧 🍢