2020-04-13
武汉肺炎正直大流行既时候,无得WFH既大家午市除左带饭之外,都可以试下食多啲黄店外卖架!呢个系列为大家拣一啲外卖正正子之选。🥰·第一间要提既就系喺铜锣湾同天后中间既肥后屋喇!三月份告紧急😢呢间黄店装修比较神秘,两块落地灰色底玻璃遮住铺面,但一开入面就好黄好有日式餐厅既feel!😍·呢间店午市选择主要有4个set,每个set睇落都唔错,又有沙律同汤送,都几够饱🤤·今次我就拣左泡菜辣炒鱿鱼🦑,都唔系等好耐就有,食落都唔错,鱿鱼好弹牙,泡菜既辣同鱿鱼都好夹,送饭一流!😋·另外值得一提既系店员服务态度都好好!系等紧既时候除左叫我地坐系店入面等之外,仲好贴心提我地外卖可以先call佢地再系某个时间到店入面拎。贴心值得一赞!🤩·整体黎讲,铺头午市Quality黎讲都唔错,性价比都唔差,健康之选🥰🥳-泡菜辣炒鱿鱼(昼饭)| $85-肥后屋(铜锣湾)铜锣湾信德街9至11号百威商业大厦地下2-3号舖
泡菜辣炒鱿鱼(昼饭)| $85
肥后屋(铜锣湾)
铜锣湾信德街9至11号百威商业大厦地下2-3号舖