2020-04-30
呢间黄店11月11号有罢市,前排告急。用eatixx晚餐单点有折,但系就冇dinner menu,结果好似仲蠢咗贵左,anyway照叫单点食😅·蟹肉咸蛋黄意粉整体几好食,咸蛋黄嘅份量一啲都唔孤寒。食得出咸蛋黄粒粒。如果再多少少咸蛋黄𠮶阵油就应该邪恶到不得了😎·炸一口芝士、炸西西里岛米丸子份量好少,不过炸芝士就几香嘅,米丸子冇咩味纯粹食个口感,卖相好颓😹·最后上既系Bbq猪仔肋骨配薯角,份量好少,卖相亦都唔算太吸引。猪仔肋骨食落好干,BBQ酱味道唔算好浓, 可能我自己煮金沙骨都好食啲😣·总括来讲除咗意粉之外其余都麻麻。有啲细位可以做得好啲,例如薯角要自动波比茄汁呢啲Basic野都冇,真系见微知著。·诚实食评完毕。唔完美真系要改😿~大家可以叫Dinner set同主攻饭或者意粉可能冇咁伏😎-炸一口芝士|$44炸西西里岛米丸子|$44蟹肉咸蛋黄意粉|$98Bbq猪仔肋骨配薯角|$138-Felice Cafe & Pasta (铜锣湾)铜锣湾希云街12号地舖
蟹肉咸蛋黄意粉
炸西西里岛米丸子/炸一口芝士
Bbq猪仔肋骨配薯角
炸一口芝士|$44
炸西西里岛米丸子|$44
蟹肉咸蛋黄意粉|$98
Bbq猪仔肋骨配薯角|$138
Felice Cafe & Pasta (铜锣湾)
铜锣湾希云街12号地舖