话说我哋2个不嬲都系食肉兽🥩,成日食素都会有莫名嘅空虚感😂大自然素食算系少数会想Enore嘅素食餐厅🌱,选择多,而且啲仿肉都几真,下午茶🫖仲有半折添!🌊喜欢就记得CLS 再加Bookmark🔖🙂#小胖游马鞍山🐠 #小胖游尖沙咀🐠 #小胖游太子🐠#小胖游铜锣湾🐠 #小胖游荃湾🐠 #小胖游黄大仙🐠—————————————————🔹三文鱼刺身 $34 (原价$68) 好有趣!个样超神似,食落真系有三文鱼味🍣其实系蒟蒻造,口感Q弹似啫喱,绝对系可以过下口瘾!🔹大红乳猪件(跟自制挂包)$59 (原价$118)乳猪件其实唔似乳猪🐷不过几香脆,而且有肉的质感同味,点上甜酱夹喺挂包都可以呃下自己😋挂包足足有8个(原味、麦皮各一半)热辣辣好松软🤍就算斋食个包,我都超喜欢!🔹蟹皇芙蓉翅 $59 (原价$118)味道十足平日蟹皇味🦀,就系有萝卜🥕同咸蛋黄𠮶种(一般中菜做法),素翅加埋陈醋食系几香,不过就比较多蟹柳(面粉造)会饱肚,有露荀就多啲口感!💡另收茶介每人$12,前菜小食系车厘茄🍅,加一照正价收—————————————————🧜🏻口水度:🌕🌕🌕🌖🌑🤑性价比:🌕🌕🌕🌕🌑🧚🏻打卡值:🌕🌕🌕🌑🌑🥰舒适度

🌊喜欢就记得CLS 再加Bookmark🔖🙂

#小胖游马鞍山🐠 #小胖游尖沙咀🐠 #小胖游太子🐠
#小胖游铜锣湾🐠 #小胖游荃湾🐠 #小胖游黄大仙🐠
—————————————————
🔹三文鱼刺身 $34 (原价$68)

🔹大红乳猪件(跟自制挂包)$59 (原价$118)

🔹蟹皇芙蓉翅 $59 (原价$118)

💡另收茶介每人$12,前菜小食系车厘茄🍅,加一照正价收
—————————————————
🧜🏻口水度:🌕🌕🌕🌖🌑
🤑性价比:🌕🌕🌕🌕🌑
🧚🏻打卡值:🌕🌕🌕🌑🌑
🥰舒适度:🌕🌕🌕🌖🌑
🤤回头率:🌕🌕🌕🌖🌑
♟Overall♟
🌿素食黎讲唔会好斋,味道都唔错,当然要调整一下期望值✨,毕竟仿肉系少少有分别🫣
身边不少朋友试过都觉得几好食😋
下午茶食就最抵,可以带埋长辈食!