2020-02-22
一向都话大坑出名黄到爆,对上一次食完前坐饭堂之后我今次嚟到食burger!l💛🤤·首先出场嘅系黑松露潜艇堡真系夸啦啦!个包起码九吋咁长,自己一个女仔完全冇可能食得晒!🤣🤣内里全部都系黑松露捞匀左嘅菌菇,虽然食得好狼狈但每一啖都好爽皮🤪🤪大推呀!!🤩·牛肉汉堡呢就唔系我哋平时食嘅牛肉sell多汁。相反,又有经过特别腌制之后,个包带少少辣但又食唔出系咩调味料(我太废sorry)。配埋茄汁、芝士、生菜,有一种破格嘅感觉🤨食得多汁汉堡太多,要食返呢啲有调味嘅汉堡调剂下🤪·已最想推介俾大家嘅系佢嘅薯角,跟餐㗎只需要加$10 ,系超级好味!!🤩同我对上一次介绍嘅five guys完全有得挥,焗薯皮系脆到爆呀,仲一啲非一般嘅调味,唔系普通咸味咁简单!如果薯条有得单买就发达啦🍟🤩!·难得比我揾到间店咁chill,要对自己好啲呢💛🤗-Wild mushroom burger | $78Beef burger | $98Fries | $10-All In Burger & Bar (大坑)大坑新村街4A-7号新村楼地下B号舖-
难得比我揾到间店咁chill,要对自己好啲呢💛🤗
Wild mushroom burger | $78
Beef burger | $98
Fries | $10
All In Burger & Bar (大坑)
大坑新村街4A-7号新村楼地下B号舖