难得一个悠闲的周末,好想「吃到饱」,有满满的感觉! 湾仔新开咗间楼上,日韩式放题刺身/鸡煲/炸鸡/火锅~ 仲可以选择一人一锅🤩C.日本🇯🇵和牛放题套餐($348) 包括:日本刺身一大盘、「最想食」小食便当、韩式炸鸡/麻辣鸡煲火锅: 直送海鲜拼盘任点任食~日本和牛肉眼、顶级黑牛肩脊、极上安格斯小牛排、特级雪花牛板键、日本豚肉、日本黑豚腩肉及超过50种选择,还有饮品、蔬菜盘、雪条等餐厅真的满有诚意,首先系一人一锅,各自拣喜欢嘅汤底(仲有花胶锅🤩),劲方便。 食物份量好多,刺身盘有6款咁多;鸡煲份量亦都唔少,入面除咗鸡肉,仲加入好多配菜,令鸡肉食落嫩滑又惹味。小食便当包括日本🇯🇵蕃薯仔、酥脆炸鱼皮、枝豆、日式串烧等。 火锅方面就有海鲜拼盘,入面有鲍鱼、扇贝、蚬等。 肉类的选择又多又高质👍🏻 最近仲将澳洲和牛改为供应日本🇯🇵和牛,油花更多,入口即溶😌!其他牛肉肉质鲜嫩,油花均匀。 唔食牛既亦可以品尝一样咁出色嘅日本豚肉及黑豚腩肉。餐厅仲提供独立包装既特饮,士多啤梨乳酪爆爆珠、宇治金时绿茶、柠檬薏米水等等,既特别又方便卫生。

C.日本🇯🇵和牛放题套餐($348)

火锅
直送海鲜拼盘