2022-12-29
又贵又唔饱个d 真系唔够我食呢个任点任食嘅日本蚝放题就可以了🤪一黎就会有个9格前菜见到月见鸡肉串同个蚝渍饭就已经😍其他仲有个放得靓靓嘅吞拿鱼蓉配炸紫苏叶 ,象拔蚌刺身,烧鳗鱼,沙律菜 开开胃之后试主角生蚝配上土佐醋啫喱 加少少渍萝卜蓉同葱花 已经好够味 钟意味道再丰富d 可多几滴柠檬汁 大推!!! 全晚食左两人食左 40只 🤪🤪另外仲有烤蚝同凡立贝 天然 完全成紧海洋生物嘅鲜味😂 佢会比3个酱你蒜蓉,类似沙茶同海鲜酱咁,都系个句 唔加都已经好OK 加左即时变左街边风味小食 一样照扫晒落口 食左12只烤蚝唔可以唔提嘅系 除左蚝 佢指定串烧面饭都可以任叫串烧一定一定一定要叫 烧鸟肉串 同猪颈肉串 好好好好食 烧到d油香出晒黎 外皮香酥 我仲叫多左几串用黎送饭✌🏻 我呢个下栏口 食饭要有𩠌但。。我错了。。个蚝渍饭 本身个汤就已经系特浓蚝味 就咁食已经够了今朝睇番d相 打个post....我。。。真心 系咁吞口水。。好想食串烧。。。
呢个任点任食嘅日本蚝放题就可以了🤪
一黎就会有个9格前菜