2023-04-07
店舖设计走一个美式复古风而餐牌食物相都系美式同日式嘅食物比较多🎌🇺🇸另外都接受狗狗进入🐶— @karlatsui @karlablings🍱日式定食Match Combo $118 —$156- 日本米/汤乌冬/荞麦面(选一)我地拣咗日本珍珠饭~feat. 饭素🍚- 肉类(炸鸡/和牛粒/油甘鱼/比目鱼/叉烧/炸虾墨鱼波波等)(选二)我地拣咗手作炸虾墨鱼波波(大阪酱&芒果酱) (+$38)🍤同 唐扬炸鸡配自家制他他酱🍗两个都好好味~- 素食&蛋类(山药渍/大豆芽/温泉蛋/玉子豆腐/南瓜/滑蛋等)(选二)我哋拣咗三文鱼子滑蛋🍳同 椒盐玉子豆腐 🍖Fry 鸡翼香蒜牛油味 $68可能食得太饱 味道有啲腻🥲但系好食嘅~🧇🥐柚子鸡蛋仔Croffle $78Croffle用鸡蛋仔造型好吸引😛而且都好松脆~不过侧边嘅柚子同焦糖就好似同Croffle分开咗咁#太子 #太子美食 #日本料理 #旺角 #油尖旺 #旺角美食 #japanesefoodhk #hkcafe #japanesefood #cafe #太子好去处 #旺角好去处 #karla_太子 #karla_旺角 #香港美食 #香港景点
— @karlatsui @karlablings
🍱日式定食Match Combo $118 —$156
- 日本米/汤乌冬/荞麦面(选一)
我地拣咗日本珍珠饭~feat. 饭素🍚
- 素食&蛋类(山药渍/大豆芽/温泉蛋/
玉子豆腐/南瓜/滑蛋等)(选二)
我哋拣咗三文鱼子滑蛋🍳同 椒盐玉子豆腐
🍖Fry 鸡翼香蒜牛油味 $68
可能食得太饱 味道有啲腻🥲但系好食嘅~
🧇🥐柚子鸡蛋仔Croffle $78