当朋友提出要去呢间餐厅时,我有啲犹豫,觉得有啲远。后来先知道如果唔去就走宝喇!!😍首先去餐厅好容易,葵芳或青衣都有巴士去到餐厅门口🤗。中环又可以坐⛴另外餐厅除咗食物好有特色之外,仲好多打卡📸位,又好玩🤩🤩打卡点:餐厅以土耳其装饰为主,有很多特色小摆设是店主由土耳其带返嚟㗎,佢地仲提供土耳其服装俾客人拍照👲🏼~佢地仲有办土耳其🇹🇷深度游~特别菜:土耳其招牌烤鸡半只鸡外皮烤得香脆,肉质好嫩滑😋😋,鸡下面仲有沾有酱汁及鸡油既饭。 旁边有新鲜爽口沙律沙律🥗及乳酪酱,可减去鸡的油腻。土耳其浪马军比萨沙拉比萨是混入肉松及香料,再烤得香味浓郁又非常脆口。 沙律有粟米🌽、蛋、红椒及洋葱,伴著比萨食,味道更升华😌有举办土耳其厨艺班!好玩:餐厅会让客人自己试吓做土耳其特色嘅热沙咖啡☕️、感受土耳其的文化。饮咖啡后仲可以试吓土耳其占卜🤩专业咖啡师:热情好客,对咖啡有丰富知识,视咖啡为艺术,不停咁介绍咖啡俾我哋,足足讲左个几钟😆。佢仲有咖啡班㗎~~

当朋友提出要去呢间餐厅时,我有啲犹豫,觉得有啲远。

后来先知道如果唔去就走宝喇!!😍

另外餐厅除咗食物好有特色之外,仲好多打卡📸位,又好玩🤩🤩

打卡点:

特别菜:

土耳其招牌烤鸡半只

土耳其浪马军比萨沙拉

有举办土耳其厨艺班!

好玩:

专业咖啡师: