1. Pancetta ($165)呢个pizza本来系bacon, egg and cherry tomatoes嘅组合,不过我唔钟意食车厘茄,店员好helpful咁话可以帮我走咗啲车厘茄,所以我个pizza就得返烟肉同蛋啦🤣🤣🤣批面满满的tomato sauce同烟肉,再加蛋蛋喺上面,味道好夹!用砖炉柴火烤嘅手工薄饼喺香港好似都比较少见,薄饼边脆卜卜,又香口,而家讲起都想再食多次!2. Carbonara ($150)成日都觉得Carbonara系考紧一间西餐厅嘅基本功,好creamy好香,又足料,睇嚟除咗Pizza出色之外,其他菜式都无渣流滩㖞(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)Lunch Set仲有买一送一,份量超多,食完饱到呆滞,真系好高CP值呀!!!!店员亦都超nice同friendly,绝对系有姿势又有实际嘅意大利菜之选呀!٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
1. Pancetta ($165)

2. Carbonara ($150)