2022-04-22
🤎JAJA (湾仔)🧸湾仔港湾道2号香港艺术中心6楼〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️真系超级平呀❣️我系Mira-eshop网站订购,二人只系需要$288就可以去打卡同叹下🙈逢星期一至五,平日系冇限制用餐时间,而星期六/日/公众假期系有限时嘅,如果想去嘅朋友就要留意吓啦。餐厅分开咗两个主题一边系粉红💖一边系蓝色💙两边都各自有梳化位同埋打卡位😆最紧要仲有海景睇㗎👍🏻💯-梦幻热气球之旅下午茶Tea Set🎈 $288咸点🍘:意式蕃茄多士🍅牛油果慕斯车厘茄挞🥑提生糙米寿司🍣甜点🍬:热情果慕斯榛子酥饼🌰芝士蛋糕条🧀绿茶蛋白霜配鲜果朱古力忌廉🍵JAJA奇亚籽布丁🍮即焗英式松饼🥧原味 / 绿茶 / 黑朱古力 / 红菜头配云尼拿马斯卡邦芝士酱🧀、士多啤梨酱🍓及阿玛菲柠檬🍋另外仲已经包左茶同埋咖啡☕️,佢哋啲特点都好靓㗎如果有兴趣嘅话都可以加钱再嗌🥂想继续睇我分享唔同嘅嘢就𝓯𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀 𝓶𝓮 @gladysfoodie如果大家有其他餐厅推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩
🤎JAJA (湾仔)
🧸湾仔港湾道2号香港艺术中心6楼
绿茶蛋白霜配鲜果朱古力忌廉🍵
JAJA奇亚籽布丁🍮
即焗英式松饼🥧
原味 / 绿茶 / 黑朱古力 / 红菜头
配云尼拿马斯卡邦芝士酱🧀、士多啤梨酱🍓及阿玛菲柠檬🍋
如果大家有其他餐厅推介可以𝒟𝒾𝓇𝑒𝒸𝓉 𝓂𝑒𝓈𝓈𝒶𝑔𝑒📩