尖沙咀北京道,有一间冒菜馆已经第二次黎食。钟意食辣🌶以及面食嘅朋友,记得要来试一试!叫咗两个单人餐,各$48,可以任选六款菜,非常正😻!店员都认得我地,而且留咗联络俾我哋。原来有时候他们会晚上做冒菜火锅,但是由于试业阶段,暂时只有限量接受客人的预订。有兴趣食传统冒菜火锅,可以考虑吓打电话去铺头预约😙麻辣火锅面🌶🍜($48)专登同店员讲左,要特制微辣😁我选咗火锅面,口感虽然有啲似公仔面卷下卷下,但系就唔会好似即食面咁样咁油腻,而且非常挂汤,一路食,一路可以食啲汤汁。配菜系肥牛肉、贡菜、鱼片饺、木耳麻辣米线🌶🍜($48)男朋友果一碗系,直笔甩滑溜溜的米线,配菜系牛丸、鱼腐、鱼皮饺、豆卜等,一样系麻辣汤底,主食系米线。🍜冻桂花乌龙茶、冻乌龙茶茶❄️🍃(各加$10)咁热辣辣嘅天气,当然系要冰茶冻饮慢慢叹。$18一杯冰茶,因为茶叶香浓足料,仲可以无限加水,真系好抵饮。除咗食辣野,靓茶都系主打!劲多茶叶系入边,非常浓郁,绝对冇偷工减料一般川菜馆,环景欠奉。但系这家装修摆设精美。餐厅有好轻快温柔嘅西方音乐,喺繁嚣炎热嘅尖沙咀街道上,可以令你有一个休闲舒适嘅空间。由于最近仲系事业阶段,客人比较少,重可以

叫咗两个单人餐,各$48,可以任选六款菜,非常正😻!

麻辣火锅面🌶🍜($48)
麻辣火锅面🌶🍜

火锅面
配菜系肥牛肉、贡菜、鱼片饺、木耳

麻辣米线🌶🍜($48)
麻辣米线🌶🍜

芝士丸

冻桂花乌龙茶、冻乌龙茶茶❄️🍃(各加$10)
冻乌龙茶

桂花乌龙茶

一般川菜馆,环景欠奉。但系这家装修摆设精美。餐厅有好轻快温柔嘅西方音乐,喺繁嚣炎热嘅尖沙咀街道上,可以令你有一个休闲舒适嘅空间。由于最近仲系事业阶段,客人比较少,重可以一边饮冻乌龙茶,一边享受一下幽静嘅环境,太开心了😙

埋单$104,冇收+1😁,正!
麻辣火锅面🌶🍜
麻辣米线🌶🍜