Neko Puff拿破仑拎过LRN Instagram Contest世界赛冠军,终于有机会试下~ 家中老人家👵🏼表示好食🧡🤣🌊喜欢就记得CLS 再加Bookmark🔖🙂#小胖游屯门🐠—————————————————🔹法式栗子拿破仑蛋糕 $328拿破仑好厚身,每块好多层酥皮,带有微微牛油香,我哋拎住隔咗2个钟先食😂都keep到松化,油皮比例较多,口感唔会太硬而擦损上腭,比较啱家中长辈👵🏼而且食落感觉实在(唔会好似食空气)栗子蓉份量几多🌰,口感绵滑,少少偏甜,而Cream比例高,但感觉轻盈,十分挺身☁️我跨区运送蛋糕,状态保持靓仔😳—————————————————🧜🏻口水度:🌕🌕🌕🌖🌑🤑性价比:🌕🌕🌕🌗🌑🧚🏻打卡值:🌕🌕🌕🌗🌑🥰舒适度:/🤤回头率:🌕🌕🌕🌗🌑.♟Overall♟如果平时特别喜欢食Cream的甜品,可以买黎试下而且有10款口味,又可以双拼,啱贪心的朋友😛

🌊喜欢就记得CLS 再加Bookmark🔖🙂

#小胖游屯门🐠
—————————————————
🔹法式栗子拿破仑蛋糕 $328

我跨区运送蛋糕,状态保持靓仔😳

—————————————————
🧜🏻口水度:🌕🌕🌕🌖🌑
🤑性价比:🌕🌕🌕🌗🌑
🧚🏻打卡值:🌕🌕🌕🌗🌑
🥰舒适度:/
🤤回头率:🌕🌕🌕🌗🌑
♟Overall♟
如果平时特别喜欢食Cream的甜品,可以买黎试下
而且有10款口味,又可以双拼,啱贪心的朋友😛