2021-07-15 455 浏览
📍 千铜和食屋🚶🏻‍♂️ 屯门屯利街1号华都商场地下47及59号舖🔎 #foodsnap_屯门👅 ($128) - 8/10🌟我同朋友都叫咗蟹国天丼 成个丼饭装满晒 分别有炸软壳蟹、蟹肉、蟹膏、蟹籽、芝士蟹籽 好丰富!蟹膏已经舖咗系饭上面 捞匀饭食罪恶感🆙 仲有啲芝士蟹籽 所以成个饭食落系偏咸 好彩有好新鲜嘅蟹肉同大量青瓜丝中和返☺️ 而啲软壳蟹都炸得几好食 如果可以大只啲就好🤤🤤 总括嚟讲系屯门嚟讲偏贵 不过质素唔错😌 值得一试~必食指数👅💦💦:8/10#hkfoodie #香港美食 #香港打卡 #天水围美食 #川菜 #黄店 #天水围黄店 #中环美食 #中环 #寿司 #sushi #香港打卡 #港女下午茶 #元朗美食 #美食 #日式料理 #日式定食 #荃湾美食 #元朗cafe #荃湾cafe #cafehunting #西环美食 #墨西哥菜 #日本菜 #汉堡包
📍 千铜和食屋
🚶🏻‍♂️ 屯门屯利街1号华都商场地下47及59号舖