2023-05-24
去东大街紧系要扫街🍡呢个pancake完全无令我失望🥰系幸福嘅味道啊!🌊喜欢就记得CLS 再加Bookmark🔖🙂#小胖游点筲箕湾🐠 —————————————————🔹焦糖炖蛋雪糕班戟 $35真心好正,即叫即整Crêpe可丽饼皮薄软熟,带蛋香,入面包住焦糖炖蛋、雪糕、cream等馅料🥞表面系原个焦糖炖蛋,烧到金黄剔透、薄薄脆焦糖,温暖而绵滑细腻口感的炖蛋🥚,炖蛋同雪糕冷与热交融,口感相当丰富😛有多款雪糕🍨口味选择,分别试咗豆腐同绿茶🍵,2款都唔会太甜,特别喜欢豆腐味🤍慢慢散发豆香、份外浓郁,感觉清新🫶🏻而食到最底有少少忌廉☁️————————————————🧜🏻口水度:🌕🌕🌕🌕🌖🤑性价比:🌕🌕🌕🌕🌕🧚🏻打卡值:🌕🌕🌕🌖🌑🥰舒适度:/🤤回头率:🌕🌕🌕🌕🌑.♟Overall♟每啖都满足贪心甜品控胃口🤭呢个价钱CP值超高🆙如果想买返屋企,可以拣$100/4个crème brûlée🍮—————————————————🏝 I Love 戟 - 班戟专门店 筲箕湾东大街76号地下C号舖.#小胖游记🐠 #小胖甜品🐠 #小胖街坊🐠
🌊喜欢就记得CLS 再加Bookmark🔖🙂
#小胖游点筲箕湾🐠