今日要推介一间烧肉店比大家🥰🥹 事缘最近约朋友一齐食饭😆💜 而呢间烧肉好多人介绍 一直都系to eat list~ 价钱果然真系好抵食 而且有质素!! 份量亦都足够 绝对系平靓正之选🫶🔻🔻🔻🔻🔻✨五目九宫格盛合 ($288)🌟推介!! 呢个九宫格盒可以一次过满足你9个愿望!🥰 有时去烧肉店唔知叫咩 呢款就可以每样都试~ 里面包括:极黑和牛、手切Prime牛小扒、A4和牛上盖、A4和牛腩、壶渍牛肋肉、厚切牛舌腩、安格斯霜降牛、味噌五花腩、柚子鸡肉个人特别钟意A4和牛腩同牛小扒 两款牛肉味都好突出 而且肉质软腍👍-✨黑松露牛油果沙律 $48 去烧肉嘅时候会钟意叫碟沙律解下腻🥗 呢款沙律黑松露味夹杂住柚子汁 感觉几清新~ 而且仲有牛油果🥑 增加饱腹感🤣-✨厚切牛舌心$88 食左九宫格之后 因为牛舌实在太出色☺️ 所以决定再多叫一碟! 名副其实嘅厚切牛舌心 经过烧烤嘅牛舌仍然保持到肉汁 而且比起其他部位更加爽口😆♥️ -✨柚子渍鸡肉山 $48呢个又系我嘅推介之一🌟 平时烧肉好少特意叫鸡肉! 但呢个鸡肉有惊喜☺️ 用左柚子渍腌制 烧完之后会食到微微嘅柚子甜味 同鸡肉肉质好match🫶 同埋佢份量又系超

🔻🔻🔻🔻🔻
✨五目九宫格盛合 ($288)

✨黑松露牛油果沙律 $48

✨厚切牛舌心$88

✨柚子渍鸡肉山 $48
呢个又系我嘅推介之一🌟 平时烧肉好少特意叫鸡肉! 但呢个鸡肉有惊喜☺️ 用左柚子渍腌制 烧完之后会食到微微嘅柚子甜味 同鸡肉肉质好match🫶 同埋佢份量又系超多! 真系成座山咁😂🗻

✨栗子猪五花 $48
烧肉必点又点少得五花腩😆 钟意烧到去微焦 将里面肥膏d油Bi哂出黎😂😂 (感觉就冇肥啦😚) 食到香脆口感 再加埋蒜蓉酱油一齐食! Jeng 😋
✨紫菜月见饭$28
呢个就好似牛角饭咁😆 上面铺满哂紫菜 再加埋蛋黄🍳 捞埋一齐令到成个饭都有香浓蛋味👍

✨鸡泡鱼干干$36
第一次咁晶莹通透嘅鸡泡鱼干😆 要注意嘅系 烧嘅时候要留意火喉 烧到微微卷曲已经食得☺️ 鸡泡鱼干再加埋沙律酱🥰 用黎送🍻一流😚

✨牛油蜜糖日本番薯条$48
🌟认真要推介呢个日本蕃薯条!!🥹 佢外层炸得酥脆 好香牛油蜜糖味 而且新鲜即炸 咬落去会食到入面蕃薯软熟又香甜🍠😚

🔺🔺🔺🔺🔺
🔸环境:3/5