每次行过都有留意哩间系转角位既餐厅,以木系为主调,感觉好怀旧,今晚终于入去试下dinner先,里面以高身既卡位座为主,座得好舒适😚天花板有水晶吊灯,感觉好高级🤩嗌左三𠮶set😚配餐汤,两红汤一白汤,而且面包系仼fill既,意大利面包好松软😋🎈宝云酥芥茉酱,法式羊扒,配炸薯角❤️首先肉质相当软嫩,既香嫩又多汁,完整地锁住哂啲肉汁,羊架两面煎到微微金黄色,唔需要再加其他酱料,香味迷人,羊肉带有一些些的骚味,系我钟意既美道,好滋味🤩🤩🎈铁板厚切美国猪梅肉配西梅烧汁,拣左薯蓉,猪扒好大份,同手掌一样,啖啖肉,相当松化入味,仲好Juicy,够唒肉汁,肉质相当鲜嫩多汁,完全无骨位😋浓浓嘅猪味,油脂扑鼻☺️ 🎈美国顶级牛封门柳配鲜茹烧汁,配月桂花蜜配南瓜🎃拼红糙米饭🍚牛封门柳系横膈膜相连既一块肉,所以食落口感好好,好弹牙,牛味好浓烈,面头煎得香脆,切落肉质都仲系粉红色,完全无over cook到,好满足😋月桂花蜜配南瓜🎃煮得好入味,平时唔食南瓜既我表未兴奋😝🎈餐饮要左热鲜橙茶,好特别,又清新🤗🤗再嗌左杯石榴汁,fresh呀🥳🥳🎈食埋𠮶cheesecake真系无得输,𠮶cheesecake仲好食过我岩岩生

🎈食埋𠮶cheesecake真系无得输,𠮶cheesecake仲好食过我岩岩生日𠮶个,香浓扑鼻既芝士忌廉味道,又唔会过甜🤗🤗

🤩哩度既职员服务态度好好,真心要赞一下❤️
2020-06-03
  • 铁板厚切美国猪梅肉配西梅烧汁