2024-04-05 29 浏览
今晚系东荟城行完街,决定同屋企人一齐食中菜!驰名烤鸭(半只)师傅会即场片,仲有埋表演睇添片皮鸭分为3小碟,先系鸭皮,烤得脆卜卜,虽然布满脂肪,但有满满既鸭油香,食一两块唔过分另外仲有鸭胸肉同鸭髀肉,肥瘦均匀,鸭肉非常嫩滑,配上八宝盒同薄饼,八宝盒入面有唔同既酱料,比较特别既系有蓝莓酱同山渣条,估唔到又意外地同鸭既味道好夹!冰梅小肉排,小肉排经油炸,外脆内嫩,再炒上带梅味既酱汁,个汁酸酸甜甜咁,所以好开胃!沙律芥末虾球必叫!炸得酥脆既虾铺在炸米饼上,再淋上沙律芥末酱,成个口感balance得好好,而且炸粉够薄,所以唔会觉得好油腻!笼仔樱花虾海味蒸饭以笼仔蒸饭,风味十足。饭炒得干身,配有鱿鱼等海鲜,而樱花虾香气十足,为成个饭提升到另一层次!性价比高,服务态度良好,大家黎outlet shopping既同时,都可以去试下呢间餐厅!
今晚系东荟城行完街,决定同屋企人一齐食中菜!

驰名烤鸭(半只)
师傅会即场片,仲有埋表演睇添
片皮鸭分为3小碟,
另外仲有鸭胸肉同鸭髀肉,肥瘦均匀,鸭肉非常嫩滑,

冰梅小肉排,

沙律芥末虾球

笼仔樱花虾海味蒸饭
以笼仔蒸饭,风味十足。