一向钟意食all day breakfast的我😋 听闻铜锣湾有龙虾all day breakfast食,当然要去试吓究竟有几丰富啦?原来餐厅系 喺时代广场行2分钟就去到,超级方便!咖啡室入面 都有唔同嘅游戏比客人玩,而且设有VIP房,方便几个朋友一齐庆祝,有独立房间够晒私隐!招牌龙虾早餐,叫得招牌,果然名不虚传,净系牛油粟米都好好食,每粒都好包满 ,又香甜!唔似出面的扁塔塔 又冇味!🦐龙虾虽然细只,但系肉质鲜嫩 而且好弹牙,应该系用新鲜龙虾!蘑菇炒蛋亦都好滑,好似加入3.6牛乳 一齐落去炒,很香的牛奶味!仲有两个 芝士火腿燕包,仲有劲大条的司华力肠!就算系男士都一定够食! 好彩我好细食啫🙈😂😂😜所以细食的我 就叫咗个C餐,轻盈啲 ,肠仔方面就转左牛仔肠 包就转左蒜蓉包!值得一提嘅 喺呢度有得食英式下午茶,啱晒钟意食afternoon tea 嘅女仔,不过要食英式下午茶就要提早预约了, 因为经理话经常卖晒,所以我哋去到都无得食!😢几时都要对自己好啲 所以食个早餐都丰富啲😝
原来餐厅系 喺时代广场行2分钟就去到,超级方便!

几时都要对自己好啲 所以食个早餐都丰富啲😝