位于兰桂坊🌃,夜晚时候有唔少下班嘅女性,聚集喺依度食炸鸡啤酒。虽然香港女性标榜减肥,但啲年轻女性,都几钟意韩国炸鸡🍗,加杯ciders 🤩🍻。我谂可能系工作咁辛苦,偶然都要放纵下自己🤪咸蛋黄炸鸡、并甜酸炸鸡最近兴咸蛋黄风味,出出咗一款咸蛋黄炸鸡🍗。当然要试一试啦!基本上,脆皮到爆💥,香气迫人。每一啖都有咸蛋黄嘅风味覆盖着整个炸鸡表面。食咗几啖之后可能会觉得有啲油腻,但系就算你唔食脆皮,鸡肉本身已经多汁,而且淡淡咸蛋黄味深入鸡肉之中。另外配搭左一个甜酸炸鸡,两个人食嘅话,就唔需要咁寡,得一种口味。甜酸炸鸡都好正凯撒沙律🥗叫咗咁多炸嘢,当然要叫番啲蔬菜啦,不过上面都有劲多烟肉🥓😜紫菜薯条🍟薯条大大条,外脆内松软,香脆可口。上面有大量紫菜粉,离远已经可以闻到。钟意食薯条嘅,一定唔可以放过!炸紫菜卷圈用紫菜包住蜜桃啤酒🍻🍑蜜桃啤酒本身比较甜,相信女性会比较喜欢荔枝啤酒🍻荔枝口味清新,又唔会太甜,好啱配搭食炸鸡薯条,我觉得可以值得比5分,为食朋友们可以考虑一下

我谂可能系工作咁辛苦,偶然都要放纵下自己🤪

咸蛋黄炸鸡、并甜酸炸鸡
咸蛋黄炸鸡、并甜酸炸鸡🍗

最近兴咸蛋黄风味,出出咗一款咸蛋黄炸鸡🍗。当然要试一试啦!
咸蛋黄炸鸡

甜酸炸鸡

甜酸炸鸡都好正

凯撒沙律🥗
凯撒沙律🥗

叫咗咁多炸嘢,当然要叫番啲蔬菜啦,不过上面都有劲多烟肉🥓😜

炸紫菜卷圈
炸紫菜卷圈

用紫菜包住

蜜桃啤酒🍻🍑
蜜桃啤酒🍻🍑、荔枝啤酒🍻

蜜桃啤酒本身比较甜,相信女性会比较喜欢

荔枝啤酒🍻
咸蛋黄炸鸡、并甜酸炸鸡🍗