2021-08-04
Custom Bowl $62 + 额外主菜 $18 自选配搭由主食已经可以拣白饭/醋饭/椰菜沙律 之后仲有4款配料+4款配菜同酱汁拣 咁多种配搭真系花多眼乱 有选择困难症既朋友就辛苦哂喇🤣 咁呢碗就拣咗带子同三文鱼做主菜 配菜方面就拣咗冬菇、蟹籽、粟米、玉子烧粒 配料同酱汁就拣咗饭素同木鱼酱油 味道方面又几有惊喜🤩 带子食落几鲜甜 三文鱼都好肥美(男朋友话的 因为我唔食😂) 冬菇浓得黎又新鲜 成个配搭同个sauce好match 唔错🤤评分: 9/10🌟 Custom Bowl $62 鳗鱼+$10 温泉蛋 +$8呢个就拣咗醋饭 主菜仲加咗$10转鳗鱼 配菜就拣粟米、青瓜、车厘茄同玉子烧粒 配料同酱料就拣白芝麻同是拉差蛋黄酱 配埋温泉蛋就perfect 最好既系自由配搭可以食得fresh啲 去个时都见到好多上班族买外卖食😆 鳗鱼都几大条 肉质都几肥美 最重要系食落冇细骨! 是拉差蛋黄酱就甜甜辣辣 捞饭食就更加夹 不过就愈食愈辣 好在有野饮降下温🥵 钟意辣既朋友可以拣呢个酱🤣 整体黎讲都比想像中出色 又系一个健康既外食选择😚评分: 8/10🌟———————————————————————
评分: 9/10🌟
评分: 8/10🌟
———————————————————————
饭TASTIC (爵禄街) (新蒲岗)
新蒲岗爵禄街98号爵禄居地下A号舖
Custom Bowl