2020-05-24 1396 浏览
朋友带我黎到西湾河鲤景湾朋友带我黎到西湾河鲤景湾苏豪内既新开餐厅🤤餐厅好够开扬,蓝天白云,又有阵阵海风吹过,真系几舒服🤩🤩🤩🎈英式all day 🥞 breakfast 🍳 有炒蛋培根、香肠、黑布丁、炒马铃薯、蘑菇、茄汁焗豆、烤蕃茄、面包💓💓 黑布丁🍮系英国🇬🇧全日早餐既代表作🤭🤭果然系传统既英式餐厅🤤好挂住英国旅行既日子🤗🥜🎈 墨西哥脆片Nachos配牛油果酱,莎莎酱🤗非常惹味香口,原来墨西哥玉米脆片同莎莎酱系咁出色❤️❤️配埋芝士拎去焗😋😋好正好正,不过原来星期六日brunch time系无小食供应架,不过waitress 见我真系好想食,所以帮我问厨房有无得整,真系好贴心既💓💓🎈鸡肉炒蛋白沙拉🥗好健康☺️☺️ 鸡肉系慢煮,所以keep到好滑身❤️叹番杯冻咖啡☕️☕️☕️望住𠮶天,好写意🤩

叹番杯冻咖啡☕️☕️☕️望住𠮶天,好写意🤩
2020-05-16
午餐