2023-05-25
💖 佐贺山田‧烧肉 (屯门)✨屯门屯隆街2号屯门时代广场北翼3楼40号舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️呢几日成日落大雨,我都唔系咁想出街食饭所以就约咗男朋友喺附近食🥵好耐已经冇行过市中心发现我开咗好多唔同嘅新餐厅🤣最吸引到我嘅就系呢间烧肉店🤭-竹🎋 $328/120mins呢一个价钱已经包咗9️⃣3️⃣样唔同嘅嘢嘢食🤤,一坐低就送咗头盘俾我哋💁🏻♀️首先就系要用佢𠮶旧和牛嘅油脂开炉🔥,咁就冇咁容易烧㶶晒啲嘢食。自选区就有雪糕雪条、饮品、小食同埋前菜可以拎😍雪糕方面仲有我最钟意食嘅荔枝味😚饮品一样有我最钟意嘅荔枝茶❤️其他主要嘅食物都系喺QR code度落单,每一个乐嘅部位都有几款唔同嘅酱料腌制,我自己就最钟意系佢哋嘅竹炭酱料,好容易认黑蚊蚊𠮶个就系佢啦🖤我觉得佢哋嘅牛肉味都几香浓,唔会话出晒血水,有浸冰鲜嘅雪味👍🏻食落口油脂满满😻除咗肉类之外仲有其他小食食㗎,我见好多人都叫咗𠮶个和风紫菜饭🍙,不过我哋两个系食肉兽所以今次就专点肉类😈呢度有93样食物大家可以慢慢选择慢慢食🙌🏻
💖 佐贺山田‧烧肉 (屯门)
✨屯门屯隆街2号屯门时代广场北翼3楼40号舖
-竹🎋 $328/120mins