2023-06-27
韩国嘅炸鸡啤酒🍺相信唔少人都有听过,我哋今次就嚟到旺角一间楼上炸鸡舖食韩式炸鸡,但就冇叫啤酒嘅🤭~~~~~~~~~~~~~~~🍗BBU-LINGKLE呢款炸鸡主打以调味粉🧂调制,每旧鸡都满满嘅芝士粉,芝士味🧀好浓郁,味道甜甜地,份量都好足,十分饱肚。但个人觉得口感再脆啲就更加好。🍗 GOLD KING 呢款主要系以酱汁调制,味道呈甜酸(甜味占多啲),酱汁都好平均咁渗透到每一旧鸡到,食落去好juicy 😋炸鸡味道整体嚟讲唔错👍🏻,每一旧鸡都好够味,性价比高☺️⚠️温馨提示:餐牌得英文同韩文~~~~~~~~~~~~~~~~推荐度:⭐️⭐️⭐️ ⭐️美味度:⭐️⭐️⭐️环境:⭐️⭐️⭐️📍旺角登打士街43H号登打士广场1楼#炸鸡 #旺角 #旺角美食 #韩式炸鸡 #韩国食物 #香港美食 #美食 #美食推荐 #美食日记 #hkfood #minicouple #minicoupleenjoyer #hkcouple #foodie #hkfoodie #couple #enjoyer #hkenjoyer #mongkok #friedchicken #mongkokfood #koreafood #hkfoodie
~~~~~~~~~~~~~~~
🍗BBU-LINGKLE
🍗 GOLD KING
炸鸡味道整体嚟讲唔错👍🏻,每一旧鸡都好够味,性价比高☺️
⚠️温馨提示:餐牌得英文同韩文
~~~~~~~~~~~~~~~~
推荐度:⭐️⭐️⭐️ ⭐️
美味度:⭐️⭐️⭐️
环境:⭐️⭐️⭐️
📍旺角登打士街43H号登打士广场1楼
#炸鸡 #旺角 #旺角美食 #韩式炸鸡 #韩国食物
#香港美食 #美食 #美食推荐 #美食日记 #hkfood #minicouple #minicoupleenjoyer #hkcouple #foodie #hkfoodie #couple #enjoyer #hkenjoyer #mongkok #friedchicken #mongkokfood #koreafood #hkfoodie #hkfood #bhc