2023-02-01
💖 NUTTEA (旺角中心) (旺角)✨旺角弥敦道688号旺角中心1楼F52号舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️唔知大家身边有冇一个朋友总会系Nuttea嘅忠实fans呢?🤭我身边就有一个😂佢成日都会同我讲话叫我陪佢去饮🤣今日行过旺角中心终于可以还佢嘅心愿😌-四季春坚果奶盖茶🌼 $36佢自己就叫咗一杯四季春坚果奶盖茶😋,佢话饮奶,盖一定要配茶先好味㖞🤣计我话只要系Nuttea出品,配水佢都会觉得好好味😂四季春嘅茶底好香,面头嘅坚果奶盖真系好重,好重坚果味!佢话五种坚果里面佢自己就觉得榛子同埋杏仁嘅味道比较突出🙌🏻-青提啵啵茶🍇$40我今次就叫咗青提啵啵茶😍唔知点解今日就系好想饮提子汁🙃所以就叫咗!初头都有少少怕奶盖会唔系好夹提子味,点不知又OK㖞!青提子打碎加埋沙冰,酸酸甜甜,亦都食到果肉。上面嘅奶盖捞埋一齐食嘅话,就可以中和返青提子嘅酸味😌
💖 NUTTEA (旺角中心) (旺角)
✨旺角弥敦道688号旺角中心1楼F52号舖
-四季春坚果奶盖茶🌼 $36