2023-07-26 366 浏览
呢间餐厅整体上都不错,不论系食物,环境同服务首先讲一讲环境先,我觉得感觉系清洁嘅,呢度枱櫈唔算多,所以都坐得舒服,员工都好nice!!叫咗啲特别嘅嘢食会介绍下咁~同客人都会讲几句嘢~其实望出去嘅景观应该系好靓,不过夜晚嘅话啲窗反哂光睇唔到🤣· 前菜系牛舌+萝卜!牛舌切成一粒粒,都好腍又入味,萝卜都系!· 泓卷 $128呢个卷上面铺满碎左嘅生三文鱼吞拿鱼同一啲白鱼仲有啲生嘅紫洋葱,旧寿司饭就包住旧蛋同青瓜丝。食落都口感丰富嘅不过我觉得啲洋葱有少少盖过左鱼生,同埋旧蛋带甜,我自己都系比较钟意食咸多啲🫢· 什锦鱼生沙律 $138个沙律都几大份下,有三文鱼同呑拿鱼粒,仲有啲蕃茄同青瓜,用咗柚子汁,成个沙律会酸酸地,几开胃,鱼生份量都唔少~· 鱿鱼糯米饭 $98店员有介绍到个酱汁系用鱿鱼嘅内脏整嘅,所以系好浓~建议我哋唔系沾咁多嚟食🤣不过我就觉得沾多啲好啲!因为好好食😋同个糯米饭都好夹,鱿鱼配糯米饭个口感好特别!建议嚟呢度都可以叫鱿鱼糯米饭食🫡· 芦笋豚肉 $58· 牛舌心 $58两串都唔会烧到好干,最怕啲嘢烧到又干又硬,但呢个食落几juicy,特别系芦笋咬落有汁调味都唔会过咸,牛舌心食落唔会太
呢间餐厅整体上都不错,不论系食物,环境同服务
其实望出去嘅景观应该系好靓,不过夜晚嘅话啲窗反哂光睇唔到🤣

· 前菜
系牛舌+萝卜!牛舌切成一粒粒,都好腍又入味,萝卜都系!

· 泓卷 $128

· 什锦鱼生沙律 $138

· 鱿鱼糯米饭 $98

· 芦笋豚肉 $58
· 牛舌心 $58
两串都唔会烧到好干,最怕啲嘢烧到又干又硬,但呢个食落几juicy,特别系芦笋咬落有汁调味都唔会过咸,牛舌心食落唔会太韧

· 白桃梳打 荔枝梳打 $58
天气咁热系需要饮梳打水先爽🤣🤣