可能好多人都以为黄店系一啲新开嘅铺头居多,但系其实一啲历史悠久嘅铺头都有良心—呢一间嘅老板娘运动开始期间接受过报道采访,表示理解。希望佢而家冇割啦💛·黄店关系,唔眨眼叫咗好多嘢食,冇计啦每件都系10几蚊唔会眨眼。🤩·豆腐花一如既往咁滑,落少少黄糖已经带得出佢嘅豆香味,系每次嚟到必食嘅item🤩·鱼肉酿豆腐系一碟简单但系好难做得好食嘅嘢食,桥妙在于豆腐可唔可以煎得挺身。呢一旧就煎得啱啱好,油唔算多,再落甜酱已经好味😋·卤水豆卜就真系最推介,第一次叫。可能系因为经过长期嘅卤水汁浸淫,豆卜好入味!我食咗差唔多大半碟(宝宝唔好嬲)😙-豉油皇炒面同柴鱼花生粥呢啲唔会煮得难食,有惊喜嘅系花生粥竟然有蚝仔喺入面,几揼本🤑·椰汁豆浆就好似饮紧椰汁大王,椰汁味会盖过豆浆,不过都啱晒我呢啲椰汁狂迷~·整体来讲,价钱都十分相宜,最啱粮尾去食。月尾啦,大家可以去帮衬啦!😎💛-豆腐花|$12鱼肉酿豆腐|$16卤水豆卜|$16豉油皇炒面|$16柴鱼花生粥|$20椰汁豆浆|$12-人和荳品厂 (铜锣湾)铜锣湾渣甸街55号-
卤水豆卜

豆腐花

豆腐花|$12
鱼肉酿豆腐|$16
卤水豆卜|$16
豉油皇炒面|$16
柴鱼花生粥|$20
椰汁豆浆|$12
人和荳品厂 (铜锣湾)
铜锣湾渣甸街55号
卤水豆卜