2019-05-28
我嘅工作要四周围走,呢份工作最正就系可以四周围去食不同地区嘅名物,去到大围的话最爱食华辉的手撕鸡肠粉($32)😍😍呢间手撕鸡肠粉喺大围出晒名,应该无人不识,咁啱就系我要入嘅学校隔离,唔系唔食下话! 每次就算食完饭都要食一份吖!平时都一定会大排长龙,咁啱我果日入去过左食饭时间,唔使排队真系感恩😝手撕鸡份量都算几多,钟意食手撕鸡原因系啖啖肉,佢嘅鸡肉又唔鞋有咬口,而且大大条,唔会系鸡丝用嚟摄牙啦!重点系佢嘅酱,小小辣够惹味!😍👍佢嘅肠粉唔都ok滑,不过都系深水埗合益泰嘅肠粉滑,不过胜在佢的酱够香,加上手撕鸡出奇地夹😊入亲大围都必食嘅餐前餐后小食😊______________________________店名:华辉小食 环境🏝:6/10服务💁🏼♀️:7/10 价钱💰:8/10食物质素🍝:8/10 整体🙆🏻♂️:7/10 地址:大围积福街积寿里4D号地舖
店名:华辉小食
环境🏝:6/10