Avocado Eggs Benedict with Salmon $118卖相黎讲佢都算系好有心思🤩 而味道方面牛油果既熟度刚好食落好creamy 配上超级流心既poached egg w/荷兰汁同充满牛油香既吐司🍞 成个口感系满分🥰 而且烟三文鱼上有啲鱼籽酱令成个层次再提升咗😚 整体黎讲都唔错🤣评分: 9/10🌟Baby pancakes & ice cream $98原来呢个甜品系早餐同lunch先有 夜晚系唔供应的🙅🏻‍♀️ 想食既朋友要留意一下喇🤧唔知点解我个份冇上网睇到既咁圆咁靓 对整体卖相有少少失望 不过啲小松饼🥞就好松软同有蛋香味 个口感有少少似鸡蛋仔😂 加埋山楂士多啤梨汁酸酸甜甜既味道同香蕉🍌一齐食都几夹 难怪差唔多枱枱都会叫喇😆评分: 8.5/10🌟———————————————————————Superhooman (天后)天后清风街16号地舖
评分: 9/10🌟

Baby pancakes & ice cream $98
评分: 8.5/10🌟
———————————————————————
Superhooman (天后)
天后清风街16号地舖
Baby pancakes & ice cream